Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mai 2010 - Anul XV, nr. 125 (4416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Barbă îl invită pe Nechifor la training la Consiliul Judeţean

Luni, 31 Mai 2010 (15:10:56)

Criticile liderului judeţean al PSD, deputatul Cătălin Nechifor, cu privire la convocarea primarilor şi a salariaţilor din unele instituţii la şedinţa Consiliului Euroregiunii „Prutul de Sus”, desfăşurată sâmbătă la centrul Economic , au stârnit indignarea democrat- liberalului Niculai Barbă, consilier la cabinetul preşedintelui Consiliului Judeţean. Barbă a declarat că invitaţiile au fost făcute în mod transparent pentru ca primarii să ia cunoştinţă în mod direct de proiectele care se derulează la nivelul Euroregiunii. „Ne întrebăm ce are domnul Nechifor împotriva invitaţiei făcute primarilor şi a participării lor acolo? Parte dintre angajaţii Consiliului Judeţean sunt membri în comisiile Consiliului Euroregiunii şi era normal să fie prezenţi. La Salcea nu a avut loc numai şedinţa de preluare a conducerii Euroregiunii, ci au fost mai multe ateliere de lucru, activităţi la care au participat reprezentanţii administraţiilor din cele trei ţări şi oameni de afaceri”, a explicat Barbă. El apreciază că remarcile liderului judeţean al social- democraţilor arată că nu cunoaşte prevederi elementare din ceea ce înseamnă regulile de cooperare transfrontalieră la nivelul Euroregiunii. „Mirarea mea este cu atât mai mare cu cât domnul Nechifor a avut funcţii de conducere la Consiliul Judeţean în perioada în care Euroregiunea „Prutul de Sus” era în funcţiune. Îmi exprim surprinderea faţă de tratarea superficială a subiectului. Constat cu o oarecare dezamăgire faptul că o persoană care trebuia să cunoască modul în care funcţionează o astfel de structură face astfel de critici”, a spus Barbă. El îl invită pe Nechifor la Consiliul Judeţean pentru a se informa cu privire la statutul Euroregiunii „Prutul de Sus” şi la acordurile de cooperare între membrii acestei structuri. „Îl invit la Consiliul Judeţean, să-i pun la dispoziţie o copie după statutul Euroregiunii şi acordurile de parteneriat. Îi stăm la dispoziţie să-l lămurim cu privire la problemele legate de Euroregiune şi cooperarea transfrontalieră. Mă mir că domnul Nechifor este împotriva transparenţei şi împotriva participării primarilor la activităţile Euroregiunii. El face aprecieri în sensul în care PSD şi-a derulat activităţile, adică fără transparenţă. Astfel de invitaţii erau făcute de PSD doar pentru a participa la chiolhanuri unde se bea whisky cu borcanul”, a mai spus Barbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barbă îl invită pe Nechifor la training la Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barbă îl invită pe Nechifor la training la Consiliul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei