Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mai 2010 - Anul XV, nr. 117 (4408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţie

Reţea de trafic de migranţi moldoveni, depistată la Suceava

Vineri, 21 Mai 2010 (13:58:59)

Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, a organizat, în data de 19 mai a.c., două percheziţii domiciliare şi au fost puse în executare cinci mandate de aducere, iar în urma probatorului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a sucevenilor Gheorghe G., Lucian P. şi Dorin O., suspectaţi de implicare în trafic de migranţi. Faţă de aceştia s-a mai luat măsura obligativităţii de a nu părăsi ţara pentru o durată de 30 de zile.C ercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţii infracţionale, identificarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor participanţilor. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, începând cu luna noiembrie 2009, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, au efectuat cercetări privind o filiera infracţională cu preocupări pe linia traficului de migranţi. Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti s-a reuşit identificarea a două transporturi de migranţi – cetăţeni moldoveni (în total patru persoane) care urmau să iasă în mod ilegal din România prin disimularea într-un locaş special amenajat al unui autocar. „În cauză a fost începută urmărirea penală faţă de suspecţii Gheorghe G., de 49 ani din Gura-Humorului, Lucian P., de 29 ani din Gura-Humorului, Dorin O., de 43 ani din Păltinoasa, Gheorghe O., de 47 ani din Păltinoasa, Ioan C., de 44 ani din Gura-Humorului şi Dinu C., de 22 ani din Gura-Humorului, pentru săvârşirea infracţiunilor de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi trafic de migranţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţea de trafic de migranţi moldoveni, depistată la Suceava.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Reţea de trafic de migranţi moldoveni, depistată la Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei