Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mai 2010 - Anul XV, nr. 117 (4408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Musafiri

Boc şi Udrea vin săptămâna viitoare la Suceava

Vineri, 21 Mai 2010 (14:21:41)

Primul ministru Emil Boc şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea vor veni la sfârşitul săptămânii viitoare la Suceava pentru a participa la şedinţa Consiliului Euroregiunii Prutul de Sus, în cadrul căreia preşedinţia acestui organism va fi preluată de judeţul Suceava. Întrunirea va avea loc în data de 29 mai a.c., la Centrul Economic Bucovina şi sunt aşteptaţi să participe şi premierii Ucrainei şi Republicii Moldova. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a declarat, vineri, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, că de comun acord cu Administraţia Regională de Stat Cernăuţi, s-a convenit ca şedinţa de predare a preşedinţiei Euroregiunii Prutul de Sus de către regiunea Cernăuţi şi preluarea acesteia de către judeţul Suceava să aibă loc la Suceava, în data de 29 mai, în incinta Pavilionului Expoziţional al Centrului Economic Bucovina şi că având în vedere „importanţa deosebită a acestui eveniment pentru judeţul Suceava” şi a faptului că, în cadrul întâlnirii, se vor purta discuţii şi cu privire la unele proiecte comune, prioritare pentru unităţile administrativ-teritoriale membre ale Euroregiunii Prutul de Sus, la şedinţă au fost invitaţi şi premierii României, Ucrainei şi Republicii Moldova, membri ai celor trei cabinete, precum şi comisarul european pentru dezvoltare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc şi Udrea vin săptămâna viitoare la Suceava.
 Vizualizări articol: 898 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Boc şi Udrea vin săptămâna viitoare la Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa traiti bine trimis de
(21 mai 2010, 19:43:21
sper ca prelipcaru portocaliu si fluturele cap de mort vor plimba oaspetii prin gropile si noroaiele din comuna noastra.
2.   Sa-i fugarim trimis de
(21 mai 2010, 19:58:27
ar trebui sa ii asteptam cu totii si sa ii huiduim ,sa-i fugarim ca ne-am saturat de ei.Jos cu mafiotii.
Sindicatele ce fac?dorm?sa organizam o actiune de protest ,sa ii primim cum trebuie.
3.   Cei mai iubiti dintre pamanteni! trimis de
(22 mai 2010, 08:37:04
Asteptam vesti mai bune decat sa mai auzim ca ne viziteaza "ambasadoarea Bucovinei"! Legat de aceasta - propun o discutie fara patima si resentimente - va rog sa-mi spuneti ce rationament logic, economic si financiar, exista - sau daca exista - ca, in aceasta perioada de criza economica profunda, sa fie alocat 1 MILIARD DE EURO in "Constructia de case la tara pentru specialisti" in loc sa fie alocat ACUM pentru achitarea arieratelor catre agentii economici - pentru dezmortirea economiei - sau IN SISTEMUL CIRCULATOR AL ECONOMIEI - infrastructura de transport? In opinia mea, este una din cele mai stupide alocari de fonduri, ACUM, in aceasta perioada de profunda criza economica, iar daca se urmareste un viitor efect electoral pentru Ei, acesta va fi nul! Nu-i posibil sa aloci niste bani in investitii ce nu-ti aduc valoare adaugata, acum, cand e nevoie de aceasta, mai mult ca oricand!!! Asta-i gandire economica, gandire "nationala" ca sa-l parafrazez pe alt Cel mai iubit dintre pamanteni?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei