Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 apr 2010 - Anul XV, nr. 90 (4381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Sucevenii, aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă

Marţi, 20 Aprilie 2010 (15:24:35)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava organizează, vineri, Bursa generală a locurilor de muncă, un eveniment care reprezintă o importantă şansă de angajare pentru câteva sute de şomeri din judeţ. 
Bursa va fi organizată în municipiul Suceava, în holul mare al Casei de Cultură, la sediile agenţiilor locale ale AJOFM din Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni, precum şi la Casa Germană din Rădăuţi, în toate locaţiile evenimentul urmând a debuta la ora 10.00. 
După cum ne-a precizat Anca Capverde, purtătorul de cuvânt al AJOFM, se speră ca în total la bursă să fie disponibile peste 500 de posturi, mulţi agenţi economici confirmându-şi deja participarea, în timp ce de la alţii se aşteaptă un răspuns în aceste zile. De exemplu, pentru municipiul Suceava, până marţi exista deja certitudinea că vor fi disponibile peste 200 de locuri de muncă. 
Angajatorii care vor veni la bursă oferă locuri de muncă în domeniile fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, prelucrarea lemnului, construcţii de clădiri şi lucrări de geniu pentru construcţii, industria construcţiilor metalice, comerţ cu amănuntul şi ridicata, hoteluri şi alte facilităţi de cazare, agricultură, fabricarea de mobilă, transporturi terestre, activităţi de asigurări, activităţi de intermedieri financiare, industria alimentară, activităţi de jocuri de noroc, restaurante şi alte servicii de alimentaţie, activităţi ale bibliotecilor, tranzacţii imobiliare. 
Oferta cuprinde locuri de muncă pentru toate categoriile de persoane, inclusiv pentru absolvenţii de studii superioare.  
Pe lângă posturile agenţilor economici din judeţ, participanţii la bursă vor fi informaţi şi despre oferta de locuri de muncă în străinătate, care totalizează în jur de 600 de joburi, cu precădere în meseriile de tâmplar, zugrav, farmacist şi medic. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii, aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă.
 Vizualizări articol: 2266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sucevenii, aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei