Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 apr 2010 - Anul XV, nr. 90 (4381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Universitatea „Ştefan cel Mare”

Prezentarea celor mai noi titluri ale Grupului Editorial Tritonic

Marţi, 20 Aprilie 2010 (14:20:44)

Grupul Editorial Tritonic şi Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea „Ştefan cel Mare” organizează miercuri, 21 aprilie a.c., la ora 17:00, în Corpul A, sala 54, a universităţii sucevene, o prezentare a celor mai noi titluri de carte ale acestui grup editorial.
Vor fi prezentate noi cărţi din Colecţia Comunicare - Media (colecţie care cuprinde peste 90 de titluri) cărţi scrise de cadre academice de la universităţile de profil din România. 
Câteva dintre cele mai noi titluri sunt: “Limba de lemn în presă” şi “Jurnalism românesc în exil şi diaspora”, de Ilie Rad, “Comunicare şi conflict”, de Laura Maruşca, “Bloguri, facebook şi politica”, de Tudor Sălcudeanu, Paul Aparaschivei şi Florenţa Toader, şi “Ghid esenţial de promovare”, autori Alexandra Zbuchea, Florina Pînzaru şi Cristina Galalae.
În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate volumele „Blestemul manuscrisului”, „Somalia, Mon Amour” şi „Filiera grecească”, ale autorului şi editorului Bogdan Hrib (care va fi prezent şi va răspunde întrebărilor cititorilor, atât referitoare la cărţile sale, cât şi privind alte titluri apărute la Grupul Editorial Tritonic) şi cartea „100 de zile”, a jurnalistei din Republica Moldova, Stela Popa, o carte care vizează regimul Voronin şi evenimentele din aprilie 2009. 
Cu acest prilej, standul editurii pune la dispoziţia celor interesaţi un mare număr de cărţi, care pot fi achiziţionate cu preţuri cu reducere de până la 70%!

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prezentarea celor mai noi titluri ale Grupului Editorial Tritonic.
 Vizualizări articol: 903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezentarea celor mai noi titluri ale Grupului Editorial Tritonic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei