Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 ian 2010 - Anul XV, nr. 2 (4293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cererile pentru bilete de tratament pot fi trimise şi prin e-mail, fax sau poştă la CJP Suceava

Marţi, 5 Ianuarie 2010 (14:44:31)

Casa Judeţeană de Pensii Suceava primeşte cererile pentru acordarea de bilete de tratament şi în format electronic, prin e-mail, prin poştă sau prin fax, precum şi la sediul instituţiei. Cei care doresc să depună o cerere pentru obţinerea unui bilet de tratament pot trimite formularele prin poştă, la adresa Strada Ilie Ilaşcu, Suceava, prin e-mail, la adresa suceava@cjpsv.ro, sau prin fax, la numerele 0230 - 210.740 şi 0230 - 210.713.
Directorul Casei Judeţene de Pensii, Mirela Adomnicăi, a declarat că „formularele de cerere pot fi trimise, începând cu 15 ianuarie 2010, fără ca acestea să fie însoţite şi de alte documente”.
Toate formularele vor fi introduse într-un program computerizat care va face repartiţia biletelor către beneficiari, pe baza unor criterii de departajare stabilite la nivel naţional. După ce se va face repartiţia biletelor, beneficiarii vor fi înştiinţaţi să aducă documentele necesare eliberării biletului. Fiecare cerere va primi un punctaj, iar cel mai mare punctaj îl vor obţine persoanele care nu au mai beneficiat de bilete de tratament în ultimii doi ani, cele care au contribuit cel mai mult la bugetul de asigurări sociale şi persoanele cu pensii mai mici. În funcţie de acest punctaj se vor da şi biletele. Ca şi până acum, cei care doresc să obţină un bilet de tratament au la dispoziţie trei opţiuni în ceea ce priveşte locaţia în care urmează să meargă la tratament.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cererile pentru bilete de tratament pot fi trimise şi prin e-mail, fax sau poştă la CJP Suceava.
 Vizualizări articol: 757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 3 voturi
Cererile pentru bilete de tratament pot fi trimise şi prin e-mail, fax sau poştă la CJP Suceava2.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei