Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 sep 2009 - Anul XIV, nr. 219 (4205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Etichetări la CJ: PSD-Gică Contra, PD-L-Gigi Rapidu

Vineri, 18 Septembrie 2009 (14:46:04)

Social democraţii suceveni resping afirmaţia preşedintelui PD-L al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, potrivit căreia PSD este „Gică Contra” în deliberativul judeţean şi consideră că PD-L-ului i se potriveşte sintagma „Gigi Rapidu”.
Flutur i-a taxat pe consilierii social democraţi ieri, după şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean, când aceştia s-au abţinut la votul pentru proiectul de hotărâre promovat de el şi care se referea la proiecţia bugetului pe 2010. Consilierii PSD au motivat că nu şi-au exprimat votul din cauză că au intrat în posesia materialului înaintea şedinţei şi nu au avut timp să-l studieze în amănunt.
Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Ovidiu Milici, a declarat că în acest an, cu mici excepţii, aleşii social democraţi din Consiliul Judeţean au primit cu întârziere materialele pentru şedinţele deliberativului, de multe ori chiar cu două, trei minute înainte de reuniune.
El a ţinut să precizeze că aleşii PSD nu au votat niciodată împotriva proiectelor de dezvoltare, arătând că ei s-au exprimat totdeauna în favoarea proiectelor care vizau interesul sucevenilor.
Sigurele proiecte pentru care consilierii PSD au votat împotrivă, a subliniat Milici, au fost cele referitoare la repartizarea sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale „când specialişti din Consiliul Judeţean s-au jucat cu pixul pe hârtie, ţinând cont, în alocarea sumelor, numai de criteriul politic”, şi la vânzarea unor active din patrimoniul Consiliului Judeţean „pe sume de nimic”.
La rândul său, liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat că cei de la PD-L nu sunt cu adevărat parteneri de coaliţie, în condiţiile în care proiectele importante de pe ordine de zi a şedinţelor de Consiliu Judeţean nu sunt discutat înainte de către reprezentanţii celor două partide.
„Am impresia că, de când funcţionează actualul Consiliu Judeţean, aproape toate şedinţele au fost extraordinare. Şedinţele extraordinare presupun o anumită urgenţă sau judeţul este într-o situaţie deosebită şi trebuiau adoptate nişte măsuri. De aici trag şi concluzia că nu poate un om să le facă pe toate, să fii şi la Bucureşti, să fii şi preşedinte de CJ, să umbli să racolezi tot ce pică de la celelalte partide din Moldova pentru susţinerea lui Traian Băsescu. Mai nou, sunt preocupări pentru a fi atras şi Voronin din Moldova să-l susţină pe Băsescu. Fac apel la corectitudine şi la a păstra acea relaţie de parteneriat pe picior de egalitate în cadrul coaliţiei, dacă se mai doreşte să mai funcţioneze”, a încheiat Mîrza.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Etichetări la CJ: PSD-Gică Contra, PD-L-Gigi Rapidu.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Etichetări la CJ: PSD-Gică Contra, PD-L-Gigi Rapidu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei