Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 apr 2009 - Anul XIV, nr. 95 (4081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nervozitate

PSD cere demiterea preşedintelui clubului de fotbal FC Cetatea

Luni, 27 Aprilie 2009 (15:21:30)
Social-democraţii suceveni, prin vocea purtătorului de cuvânt, Virginel Iordache, cer demiterea preşedintelui clubului de fotbal FC Cetatea Suceava, Dumitru Moldovan, motivând modul de conducere „neprofesionist şi neserios”. „Modul în care s-a acţionat din punctul de vedere al conducerii tehnice şi administrative a FC Cetatea a fost unul neprofesionist, neserios. Modul de acţiune neprofesionist este exemplificat şi de faptul că un număr de 7-8 jucători au părăsit echipa din diverse motive, majoritatea fiind legate de neînţelegeri dintre preşedinte şi antrenori sau preşedinte şi jucători”, a spus Iordache. El a ţinut să aducă aminte că pentru revitalizarea echipei de fotbal s-au cheltuit 30 de miliarde de lei vechi, în ultimii ani, efectul nefiind cel scontat întrucât FC Cetatea se află la un pas retrogradare. Iordache a catalogat drept „o jignire fără margini” gestul preşedintelui clubului de a prezenta Consiliului Local Suceava execuţia bugetară pe trei ani de zile „pe doar trei sferturi de pagină”. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava crede că echipei de fotbal i s-ar potrivit mai bine titulatura de FC Ruina Suceava şi că ar avea toate şansele să intre în Cartea Recordurilor. „Suceava poate să reintre în Cartea Recordurilor alături de oul atât de mult mediatizat prin „succesele” pe are le-a avut în domeniul fotbalului. Trebuie să reţinem trei aspecte: numărul de antrenori care s-au schimbat pe unitatea de timp, numărul de etape de suspendare obţinute vreodată de un antrenor din liga întâi sau liga a doua şi numărul de promisiuni făcute şi neonorate”, a încheiat Iordache. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD cere demiterea preşedintelui clubului de fotbal FC Cetatea.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD cere demiterea preşedintelui clubului de fotbal FC Cetatea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei