Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 ian 2009 - Anul XIV, nr. 9 (3995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vântul schimbării

Alegeri obligatorii la toate asociaţiile de proprietari din Suceava

Miercuri, 14 Ianuarie 2009 (16:39:53)

În primele trei luni ale anului 2009, toate asociaţiile de proprietari din municipiul Suceava vor trebui să organizeze adunări generale ale proprietarilor, în care să stabilească persoanele aflate la conducerea acestora, salariile de care vor beneficia şi bugetul de cheltuieli pentru anul în curs.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a spus că a înştiinţat deja asociaţiile de obligaţia de a organiza adunările generale, dar în acelaşi timp, vrea să convingă cât mai mulţi oameni să participe efectiv la ele şi să fie conştienţi că acolo vor fi luate decizii care îi vor afecta pe toţi.

“Acum vor trebui desemnaţi membrii comitetului executiv, va fi ales preşedintele de asociaţie şi poate fi schimbat chiar şi administratorul, dacă asta este voinţa locatarilor. Tot acum va fi stabilit bugetul de cheltuieli pe anul în curs şi salariile celor din cadrul asociaţiei, care vor trebui să fie afişate şi pe listele de cheltuieli. Tot acum se pot discuta problemele cu care se confruntă proprietarii din asociaţie, încât sunt destule motive ca oamenii să participe la aceste adunări generale”, a declarat Lucian Harşovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alegeri obligatorii la toate asociaţiile de proprietari din Suceava.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Alegeri obligatorii la toate asociaţiile de proprietari din Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PANA ACUM A FOST DE CRITICAT ACUM E DE FELICITAT trimis de
(14 ian 2009, 18:38:03
CAND A GRESIT IN DETRIMENTUL SUCEVENILOR L-AM CRITICAT IAR ACUM IL FELICIT PE TANARUL POLONEZ HARSOVSCHI PT CA A VENIT CU ACEASTA PROPUNERE PRIVIND ORGANIZAREA ALEGERILOR LA TOATE ASOCIATIILE DE PROPRIETARI.

SOLUTIA ESTE SIMPLA :

1. PARTICIPAREA A UNUI NUMAR CAT MAI MARE DE PROPRIETARI PT SCHIMBAREA CONDUCERILOR DE ASOCIATII DE PROPRIETARI INVECHITE FORMATE IN PROPORTIE DE 95 % DIN PENSIONARI CARE CASTIGA O LEAFA IN PLUS PE LANGA PENSIE.

2. SCHIMBAREA CONDUCERILOR DE ASOCIATIE CU TINERI IN CAUTARE DE LOCURI DE MUNCA DIN FIECARE ZONA SAU ASOCIATIE IN PARTE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei