Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2008 - Anul XIII, nr. 258 (3939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Start

Candidaţii PDL, lansaţi în campanie de Axinte, de la „Vacanţa Mare” şi de Adriean Videanu

Duminică, 2 Noiembrie 2008 (13:43:44)
PDL şi-a lansat, vineri seară, pe stadionul Ceahlăul, din Piatra Neamţ, candidaţii pentru alegerile parlamentare, în prezenţa a 10.000-12.000 de persoane, conform estimărilor jandarmilor. Circa 6000 dintre participanţi, tot din aceeaşi sursă, au sosit din judeţele Moldovei. Militanţii PDL au venit îmbrăcaţi în haine portocalii, cu steaguri şi baloane portocalii cu însemnele partidului în mâini. Prezentatori au fost Florin Petrescu- Axinte, de la „Vacanţa Mare” şi Mihai Mitoşeru. Înainte de apariţia candidaţilor PDL, pe scena amenajată pe terenul stadionului au cântat Andreea, Sistem şi Mircea Rusu, cel care a compus vechiul imn al PD, „Verde-nrourat”. După partea artistică, pe scenă au urcat candidaţii din judeţele Moldovei şi conducerea PDL- preşedintele Emil Boc,  secretarul general Vasile Blaga, preşedintele Organizaţiei de Femei, Sulfina Barbu şi vicepreşedinţii Adriean Videanu şi Gheorghe Flutur, care a condus delegaţia PDL de la Suceava. Mesajul lui Emil Boc către membrii şi simpatizanţii PDL a fost că partidul său va îndepărta „guvernarea PNL-PSD” şi va aduce la Palatul Victoria PDL. „Obiectivul nostru este România portocalie, câştigarea alegerilor, câştigarea fotoliului de prim-ministru pentru Theodor Stolojan”, a spus Boc. Theodor Stolojan a promis că, dacă PDL va câştiga alegerile, de la 1 ianuarie 2009 va majora de 10 ori pensiile de 30-40 de lei, pe care le au acum circa 1,2 milioane de pensionari, majoritatea agricultori. Prezentat de Adriean Videanu drept „simbolul Moldovei”, vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a spus că guvernarea PSD - PNL "a scos România la mezat" şi şi-a exprimat speranţa că la alegerile din 30 noiembrie, adică peste 724 de ore şi 14 minute, „Brătienii lui Cozmâncă” vor părăsi puterea. „Nu cred că România are nevoie de un prim-ministru ca Geoană, lansator de cosmonauţi, ori de un manechin la Palatul Victoria, un premier cum este Călin Popescu Tăriceanu, care a pus basca lui Ion Iliescu în capul Brătienilor. PDL are soluţii, nu are probleme", a conchis Flutur.La rândul său, secretarul general al PDL,Vasile Blaga, a spus că „PNL este prea mic pentru bătălia asta, bătălia o dăm cu PSD, un partid nereformat, cu PSD care este problema nr.1 a României, care nu ştie să trăiască decât şantajând”.   
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii PDL, lansaţi în campanie de Axinte, de la „Vacanţa Mare” şi de Adriean Videanu.
 Vizualizări articol: 619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Candidaţii PDL, lansaţi în campanie de Axinte, de la „Vacanţa Mare” şi de Adriean Videanu3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei