Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2008 - Anul XIII, nr. 103 (3784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tactică

Mîrza şi-a luat scut pentru atacurile lui Flutur

Luni, 5 Mai 2008 (15:52:31)
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, candidat la un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, a anunţat, luni, că pe perioada campaniei electorale nu va mai răspunde la nici unul dintre atacurile contracandidatului său de la PD-L, senatorul Gheorghe Flutur. Mîrza a declarat, în conferinţă de presă, că cel care a fost desemnat pentru ripostă pe relaţia Flutur-Mîrza este scriitorul şi publicistul Ion Drăguşanul. „Manifestarea de vineri (n.r. marşul PD-L din centrul Sucevei) a pus capac. Nu voi mai da nici un răspuns la atacurile PD-L, vreau doar să-i spun lui Flutur Gheorghe că printre <şobolanii din CJ> despre care a vorbit se numără şi colegul său de partid, vicepreşedintele Eugen Uricec, fostul preşedinte al PD”, a declarat Gavril Mîrza.El a mai solicitat o întâlnire a şefilor de campanie de la toate partidele, în care aceştia să stabilească limitele între care se va duce bătălia electorală, astfel încât aceasta să rămână în termeni civilizaţi şi să se respecte normele legale.La rândul său, Ion Drăguşanul, prezent la conferinţa de presă, a afirmat că a decis să-şi ia concediu pentru a-şi îndeplini rolul care i-a fost încredinţat, după ce a văzut “ziua cuţitelor portocalii”, “manifestarea comunisto-fascistă de vineri”, cu referire la debutul de campanie electorală a PD-L din ziua de 2 mai. Totodată, el a invitat-o pe Cristina Iordăchel să declare public ce simte în legătură cu “şobolanul din PSD” Marian Ionescu, pe universitarul Florin Pintescu despre “şobolanul din PSD” Emil Ursu, finul său, iar pe Vasile Ilie şi pe Cristian Irimie despre anii în care au fost “şobolani”, în PSD.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza şi-a luat scut pentru atacurile lui Flutur.
 Vizualizări articol: 2078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mîrza şi-a luat scut pentru atacurile lui Flutur1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei