Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2008 - Anul XIII, nr. 103 (3784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răspuns

Iordăchel spune că PD-L nu a folosit abuziv Tabăra Bucşoaia

Luni, 5 Mai 2008 (17:11:23)
Democrat liberalii suceveni au respins acuzaţiile aduse de PNL cu privire la folosirea abuzivă de către PD-L a Taberei Şcolare Bucşoaia pentru organizarea unei acţiuni electorale. Acuzele PNL au făcut referire şi la directorul Agenţiei Taberelor Suceava, democrat liberalul Marius Boghian, care ar fi folosit această tabără pentru „cumetrii de partid”. Faţă de aceste acuzaţii ale liberalilor, secretarul executiv al PD-L Suceava, Cristina Iordăchel, a declarat că evenimentul la care face referire PNL, respectiv „Hora Bucovinenilor”, a fost organizat în Tabăra Bucşoaia după ce PD-L a închiriat terenul pe care s-a desfăşurat această acţiune. Iordăchel spune că PD-L a încheiat un contract cu Direcţia Judeţean pentru Tineret şi Sport, democrat liberalii plătind o sumă de 600 de lei (şase milioane de lei vechi) pentru a putea organiza „Hora Bucovinenilor” pe terenul aflat în incinta Taberei Bucşoaia. „Nu a fost nici un abuz din partea PD-L. Terenul a fost folosit în baza acestui contract, iar partidul nostru a plătit suma pe care ne-au solicitat-o cei de la Direcţia pentru Tineret”, a subliniat secretarul executiv al PD-L. Reamintim că la sfârşitul săptămânii trecute, în Tabăra Bucşoaia din oraşul Frasin, a avut loc manifestarea „Hora Bucovinenilor”, acţiune organizată de preşedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur. La eveniment au participat câteva mii de suceveni, printre invitaţi aflându-se şi prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan. Decizia de a folosi Tabăra Bucşoaia pentru această acţiune a fost criticată de PNL Suceava. „În loc să se îngrijească de obţinerea condiţiilor pentru a fi avizată, tabăra este folosită în interese de grup, în interes politic. Îi solicitam public ministrului educaţiei, Cristian Adomniţei să nu lase nesancţionate asemenea porniri de <baronaşi> PD-L, care se cred stăpâni peste bunurile statului român”, se mai precizează în comunicatul PNL Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordăchel spune că PD-L nu a folosit abuziv Tabăra Bucşoaia.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Iordăchel spune că PD-L nu a folosit abuziv Tabăra Bucşoaia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai tanti trimis de
( 5 mai 2008, 21:19:06
Iar te ia gura pe dinainte! Ce relatii mai ai cu Lungu, dupa ce acesta in plina conferinta de presa a Pd-l l-a demascat pe sotiorul tau, viceprimarul Ionescu pentru lucruri ilegale. In familia ta tu esti cu dreptatea si adevarul, iar sotiorul care fura cu ce e? Nu tot cu dreptatea si adevarul VOSTRU! Lichelelor! Ce comisioane primeai tanti la CAS cand erai director? Partidul sa traiasca! Votati demodatii si lichelele!
2.   Marlania portocalie ! trimis de
( 5 mai 2008, 21:57:56
cea mai mare si frumoasa tabara di Bucovina nu are aviz de functionare de 3 ani ! pentru ospatul portocaliu s-a deschis ! iar directorul este pdl,partid care se lauda ca e in opozitie ! nu votati mincinosii si ipocritii portocalii !
2.1  RE: Marlania portocalie ! trimis de
( 6 mai 2008, 00:39:46
tabara nu e deschisa exact din acest motiv ....pt ca directorul e PDL si la conducere sunt liberalii ....de ce sa dea ei fonduri sa se renoveze si apoi sa fie laudat cel de la PDL .....stiu sigur ca de cativa ani sunt multi ochi pe aceasta tabara ...si vor s-o cumpere oameni grei din romania. ......asa ca sa il ajute dumnezeu pe boghian sa ramana director si sa nu se vada tabara!!
2.2  RE: Marlania portocalie ! trimis de
( 6 mai 2008, 09:19:00
asa e , cred ca tabara a avut contract cu PD-L ....se pare ca PD-L i-a ajutat pe cei de la tabara sa faca si aleeile , sa varuiasca pomii sa refaca electricitatea ....pt ca tabara era refacuta ....asa ca e un beneficiu pt tabara

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei