Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apel

Flutur cele electoratului liberal să nu dea voturi "în basca lui Ion Iliescu"

Joi, 13 Martie 2008 (16:30:06)
Vicepreşedintele PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a făcut, joi, apel la electoratul liberal să nu voteze cu PNL la alegerile locale din vara acestui an, ci cu PDL, motivând că orice vot dat pentru PNL merge „în basca lui Ion Iliescu”. În opinia liderului PDL, votul uninominal va accelera polarizarea scenei politice în România. „Sunt două proiecte clare în ultimi ani – unul demarat în 2003 demarat de Theodor Stolojan şi Traian Băsescu, de centru dreapta, care a însemnat Alianţa D.A., iar acum PDL, şi unul Năstase- Patriciu, al stângii, în care a intrat şi ce a rămas din PNL. De aceea apelul meu către membrii şi simpatizanţii PNL, câţi au mai rămas, este să se gândească în aceste alegeri să dea votul PDL, adevăratul partid care militează pentru valorile de centru dreapta în politica românească şi nu Partidului Naţional Liberal pentru că voturile date PNL în perioada următoare vor ajunge în basca lui Ion Iliescu”, a declarat senatorul Flutur. În opinia sa, toate întâlnirile „recunoscute sau mai puţin recunoscute” dintre liderii PSD şi PNL arată o colaborare între cele două partide. „În aceste condiţii, PNL devine roata de rezervă a PSD pentru următorul ciclu electoral. Va trebui să explicăm electoratului liberal că dacă va dori să dea un vot de dreapta trebuie să-l dea singurului partid liberal, cel democrat liberal. PDL intră în linie dreaptă pentru câştigarea alegerilor locale”, a anunţat Gheorghe Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur cele electoratului liberal să nu dea voturi "în basca lui Ion Iliescu".
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur cele electoratului liberal să nu dea voturi "în basca lui Ion Iliescu"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   GGG trimis de
(13 mar 2008, 17:10:14
Da flutur sigur o sa votam cum zici tu, un mincinos imputit si disperat dupa functii...sa-ti fie rusine de modul in care te prezinti in fata electoratului, numai cu minciuni si promisiuni incredibile...pacat ca ai priza la prosti si la tarani neinformati!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte