Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înţelegeri

Flutur cheamă partidele la împărţirea colegiilor electorale

Vineri, 7 Martie 2008 (15:22:23)
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a invitat liderii  organizaţiilor judeţene ale partidelor la o întâlnire „cât de curând” pentru a stabili principiile de delimitare a colegiilor electorale, astfel încât acestea să nu se facă „din birou”. Astfel, preşedintele PDL i-a invitat pe Gavril Mîrza- PSD, Tiberiu Prodan- PNL, Gheorghe Acatrinei- PRM, Costel Ignătescu-PC şi Adriana Hapenciuc –UDMR la discuţii pe tema colegiilor electorale şi a criteriilor de stabilire a acestora.În opinia lui Flutur, aceste discuţii trebuie să aibă loc în judeţe, cu maximă transperanţă şi să fie urmate şi de dezbateri la care să participe lideri ai societăţii civile.„Este prea importantă legea votului uninominal şi procedura de alegere ca astfel de dezbateri să nu fie organizate la nivel de judeţe şi să aflăm de la radio delimitarea colegiilor electorale”, a spus preşedintele PDL Suceava.El a arătat că reprezentanţii partidelor politice din judeţe trebuie să stabilească criteriile şi să propună modul în care se trasează colegiile uninominale, urmând ca apoi acestea să fie prezentate Comisiei de cod electoral.„Toate partidele trebuie să-şi facă discuţiile acasă. Altfel, există riscul să ne trezim cu colegii electorale trasate din birou, care să cuprindă părţi din localităţi, ceea ce este contraproductiv”, a spus senatorul Flutur.El a menţionat că, la Colegiul Director de luni al PDL, va solicita ca astfel de discuţii cu reprezentanţilor tuturor partidelor să se poarte în toate judeţele ţării.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur cheamă partidele la împărţirea colegiilor electorale.
 Vizualizări articol: 1286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur cheamă partidele la împărţirea colegiilor electorale1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ha trimis de
( 7 mar 2008, 16:32:40
ignatescu costel?poate tovarasa camelia, sotia lui. dar sa va rugati sa faca o baie inainte ca de nu....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte