Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

PSD cere returnarea taxei de salubritate din perioada ianuarie-aprilie 2007

Luni, 11 Februarie 2008 (14:40:37)
Consilierii PSD din municipiul Suceava vor iniţia un proiect de hotărâre prin care vor solicita returnarea taxei de salubritate achitată de cetăţeni în perioada ianuarie-aprilie 2007. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache, care a afirmat că proiectul de hotărâre va fi supus dezbaterii în şedinţa deliberativului din această lună. Iordache a explicat că banii trebuie returnaţi populaţiei deoarece în intervalul ianuarie- aprilie 2007 sucevenii nu au beneficiat de serviciile de salubrizare. Asta din cauză că firma Rosal, câştigătoarea licitaţiei organizate de primărie, nu a lucrat pentru că licitaţia a fost contestată de una din firmele concurente. „Este moral ca pentru un serviciu pentru care ai plătit să şi beneficiezi de el. Sucevenii nu au beneficiat de acest serviciu, dat fiind faptul că Rosal se judeca cu altă firmă iar curăţenia nu a putut fi realizată în oraş”, a spus Iordache.
Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a primit cu rezerve iniţiativa social democraţilor. Lungu a inclus iniţiativa PSD în categoria „fanteziilor electorale” ale lui Virginel Iordache. „Sunt fantezii electorale ale domului Virginel Iordache. Taxa de salubritate a fost aprobată legal prin hotărâre de Consiliu Local. Este o fantezie electorală a domnului Iordache care, în disperarea de a fi candidat la funcţia de primar, vine cu fel de fel de inovaţii năstruşnice”, a declarat Lungu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD cere returnarea taxei de salubritate din perioada ianuarie-aprilie 2007.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD cere returnarea taxei de salubritate din perioada ianuarie-aprilie 20070.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(11 feb 2008, 17:36:36
Asta ar insemna ca Primaria sa dea inapoi bani pe care i-a colectat in mod nejustificat. Intrebarea se pune... daca Primarul ar fi fost de la PSD, consilierii PSD ar mai fi cerut returnarea acestei taxe? Nu cred. In concluzie, aceasta returnare are un iz electoral.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte