Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2007 - Anul XII, nr. 273 (3646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Superofertă

Ronaldinho, ademenit de Chelsea cu 45.000 de euro pe zi

Cotidianul catalan Sport scrie, vineri, că gruparea Chelsea vrea cu orice preţ să îl transfere pe brazilianul Ronaldinho de la FC Barcelona şi îi oferă un contract ce prevede câştiguri de 45.000 de euro pe zi.

"Deşi versiunea oficială a clubului FC Barcelona este că Ronaldinho nu este vânzare, brazilianul nu scapă de pretendenţi - Chelsea în special şi AC Milan fiind cluburile pe care jucătorul este dispus să le asculte. Situaţia sa la FC Barcelona, unde evoluează de cinci ani, nu este la fel ca în prima zi şi toată lumea ştie că dacă un jucător vrea să schimbe aerul, în final va reuşi. Este suficient să aibă o strategie adecvată şi să forţeze situaţia. Aşa au făcut diferite vedete în ultimii ani şi întotdeauna au obţinut rezultatul sperat", scrie Sport, care reaminteşte că Ronaldinho a fost fluierat la meciurile de pe Camp Nou şi că a fost unul dintre jucătorii înlocuiţi cel mai des. Sport notează că Ronaldinho a câştigat cu FC Barcelona tot ce se poate câştiga: două campionate ale Spaniei şi Liga Campionilor şi a obţinut şi titluri individuale şi de aceea ar putea să plece. "Aşa cum este normal au apărut diverse zvonuri. Chelsea a fost prima care a atacat. Patronul Roman Abramovici a «luat taurul de coarne» şi a oferit o sumă astronomică. Oferta de la Chelsea pare imposibil de refuzat. Patronul grupării de pe Stamford Bridge îi va oferi lui Ronaldinho un salariu săptămânal de 315.000 de euro, adică 45.000 de euro pe zi. Sumă care îl va face pe atacantul brazilian cel mai bine plătit jucător din lume. Salariul său va fi de peste 10 milioane de euro anual", notează Sport.

Cotidianul catalan reaminteşte că în acest moment cel mai bine plătit jucător de la Chelsea este căpitanul şi fundaşul John Terry, care câştigă aproape 200.000 de euro pe săptămână, după ce şi-a prelungit contractul. Terry a dorit să aibă un salariu asemănător cu cel al ucraineanului Andrei Şevcenko şi al germanului Michael Ballack, care câştigă câte 180.000 de euro pe săptămână.

Ce jucători mai iau salarii astronomice

În Premier League, în topul celor mai bine plătiţi jucători, apar nume precum Steven Gerrard, de la Liverpool (9 milioane de euro pe an) sau portughezul Cristiano Ronaldo, de la Manchester United (tot 9 milioane de euro). Ronaldinho va fi însă pe primul loc cu peste 10 milioane de euro anual, iar Chelsea va deveni "paradisul vedetelor", după ce va avea în lot jucătorii aflaţi pe primele patru locuri în topul celor mai bine plătiţi. Ronaldinho are contract cu FC Barcelona până în iunie 2010 şi ar fi trebuit să-şi prelungească acordul la începutul actualului sezon, dar nici clubul şi nici impresarul jucătorului, fratele său Roberto de Assis, nu şi-au găsit timp pentru a ajunge la o înţelegere. Apoi, după începerea sezonului, fotbalistul a început să aibă probleme şi nu s-a mai discutat acest aspect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ronaldinho, ademenit de Chelsea cu 45.000 de euro pe zi.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ronaldinho, ademenit de Chelsea cu 45.000 de euro pe zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei