Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2007 - Anul XII, nr. 270 (3643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipa naţională

Bulgarii ne-au pus gând rău

Portarul Dimitar Ivankov (Kayserispor) a declarat, înaintea meciului Bulgaria - România, că românii au exagerat cu atitudinea negativă la adresa bulgarilor şi dorinţa echipei pregătite de Dimitar Penev este să îi învingă pe "tricolori". "Şansele noastre de calificare nu s-au evaporat definitiv, dar e greu de crezut că se mai poate face ceva. Românii au exagerat cu bârfele şi atitudinea negativă faţă de noi. Vrem să facem un meci bun sâmbătă, să ne mulţumim fanii şi să învingem echipa României", a spus Ivankov. Atacantul Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur) a afirmat că are o stare de spirit excelentă înaintea meciului cu România, precizând şi motivul. "Am călătorit de la Londra la Sofia în avion cu actorul american Morgan Freeman, care va filma aici, mi-a făcut mare plăcere să-l cunosc", a spus atacantul bulgar. Atacantul Martin Petrov (Manchester City) a declarat că regretă absenţa lui Adrian Mutu din echipa României la meciul de sâmbătă de la Sofia, adăugând că i-ar fi plăcut să-l aibă încă o dată adversar, informează presa bulgară. "Păcat că nu joacă Mutu, mi-ar fi plăcut să fie în teren. Cred că interesul suporterilor pentru acest meci va fi uriaş. Vrem să învingem România, după ce nici în meciul de la ei n-au reuşit să ne bată", a spus Petrov. Atacantul Adrian Mutu de la Fiorentina, a fost diagnosticat, luni, cu leziune de gradul I la muşchiul femural drept şi va lipsi de pe gazon aproximativ trei săptămâni.

 

Mitică Dragomir nu crede că vom pierde la Sofia

 

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat că este încrezător în faptul că reprezentativa României nu va fi învinsă de Bulgaria, deşi a admis că va fi greu fără Adrian Mutu. "Dă dovadă de seriozitate, faptul că naţionala se duce să câştige şi cunoscându-l pe Piţurcă, cum gândeşte, cred că este bine să meargă la Sofia să joace aşa cum ar trebui, serios. Numai că lipseşte Mutu, prim solistul, dar naţionala dispune de mulţi fotbalişti de valoare, aşa că cred că nu este o problemă. În privinţa înlocuirii lui Mutu, n-aş vrea să intru în discuţie, pentru că aş greşi. Antrenorul este cel care decide şi noi trebuie să ne supunem lui, pentru că pentru asta îl plătim şi pentru asta l-am învestit cu puteri depline la naţională. Absenţa lui Mutu va conta destul de mult, este în primele cinci vârfuri ale omenirii, absenţa lui contează, o piesă importantă în angrenajul echipei, contează foarte mult. Cred că nu ne bat bulgarii", a spus Dragomir. Acesta a afirmat că selecţionerul Victor Piţurcă este de acord să conducă naţionala României chiar şi cu bani mai puţini. "Şi-a făcut treaba foarte bine, îşi face treaba foarte bine şi şi-o va face în continuare. Am stat de vorbă cu Piţurcă şi el vrea să rămână la naţională chiar dacă rămâne pe bani mai puţini. A ajuns la o vârstă, are copiii mari. Mi se pare că ar fi mai bine să stea în România decât să plece în cine ştie ce ţară pe bani mai mulţi. Nici el nu mai este un sărac, Piţurcă este şi el destul de pricopsit. Iubeşte naţionala, iubeşte ce face, îi place ce face şi noi românii vrem să rămână la naţională, pentru că este un antrenor valoros", a subliniat Dragomir. El nu vrea să audă vorbindu-se despre o eventuală răzbunare în meciul cu Bulgaria. "Eu sunt prieten cu bulgari, este poporul vecin, a suferit ca şi noi şi de foame şi de frig. Cred că mai mult a fost un război de presă decât între popoare. Chiar dacă Stoicikov (n.r - fostul selecţioner) a fost mai puţin elegant cu noi. Există o vorbă în Bulgaria: Să nu dai în mintea lui Stoicikov. Să nu lovească pe cineva blestemul ăsta. Talent a avut extraordinar, dar cu mintea. Nu l-a înzestrat Dumnezeu cu multă diplomaţie", a completat Dragomir.

Meciul dintre reprezentativele Bulgariei şi României va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul Vasil Levski din Sofia, în grupa G a preliminariilor Euro-2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bulgarii ne-au pus gând rău.
 Vizualizări articol: 623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulgarii ne-au pus gând rău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei