Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2007 - Anul XII, nr. 270 (3643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

Steliştii, înjuraţi de fani şi alungaţi din Ghencea

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni seară, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, restanţă din etapa a V-a a Ligii I. La partidă au asistat 7249 de spectatori, între care şi 30 de suporteri ai formaţiei Pandurii. În primele 23 de minute ale meciului, galeria Stelei, de la ambele peluze, nu şi-a încurajat echipa, în semn de solidaritate cu Gabriele Sandri, suporterul italian ucis de un poliţist. Numele lui Sandri a fost afişat pe un banner amplasat pe un gard la peluza a doua. În anumite momente din tribună s-au auzit huiduieli după unele nereuşite ale jucătorilor stelişti. Suporterii stelişti au scandat "Jucaţi fotbal", "Dacă fotbal nu jucaţi, voi din Ghencea să plecaţi", "Ne-am săturat de voi", Dacă şi Dinamo vă bate, o să aveţi parbrize sparte" şi "Lăcă, rupe-le capul" şi au însoţit pasele steliştilor cu ole-uri ironice. Romeo Surdu a fost huiduit în momentul introducerii în teren, la fel ca şi Victoraş Iacob când a fost înlocuit, acesta din urmă aplaudându-i pe suporteri. De asemenea, un alt jucător stelist înjurat a fost Florin Lovin. Singurii stelişti cărora li s-a scandat numele au fost antrenorul Marius Lăcătuş şi Adrian Neaga, iar Eugen Baciu şi Ionuţ Rada au fost aplaudaţi.

Jucătorii stelişti au părăsit terenul în huiduielile suporterilor, care au scandat "Ruşine să vă fie". Aproximativ 200 de suporteri stelişti s-au dus la vestiare şi i-au înjurat pe jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş, cărora le-au cerut să plece din Ghencea. Suporterii au scandat "Ruşine să vă fie", "Mercenarilor", "Afară din Ghencea" şi "Lăcă, rupe-le capul". Fanii au fost scoşi de forţele de ordine în afara stadionului.

 

Gigi Becali vrea ca Steaua să termine pe locul 8

 

Finanţatorul Gigi Becali a declarat că echipa Steaua nu mai are şanse la titlul de campioană a României şi a precizat că jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş merită să termine campionatul pe locurile 7-8. "De ce să fiu supărat? Supărat când se întâmplă ceva cu familia mea, că nu trăiesc din fotbal. Asta este, să fie sănătoşi. Ce şanse la titlu? Visaţi. S-a dus titlu, s-a dus tot. Un an pierdut şi cu asta basta. Dacă vedeam că joacă echipa, da, dar aşa... Care este obiectivul acum ? Locurile 7-8, ca să nu mergem în cupele europene că nu merităm. Ce măsuri voi lua? Măsuri ca să terminăm pe 8, că acolo ne e locul", a spus Becali.

 

Lăcătuş, singurul optimist

 

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat că este optimist în privinţa evoluţiilor viitoare ale echipei Steaua şi a subliniat că nu poate să dezarmeze şi nici jucătorii săi nu trebuie să facă acest lucru. "Am făcut un joc modest, foarte rar am ajuns să punem în pericol poarta adversă, construcţia a fost lentă, previzibilă, nu am avut un ritm bun şi nu am creat superioritate pe benzi. Din ce am discutat noi înainte, nu ştiu dacă ne-au ieşit două trei faze. Este păcat. Nu pot spune că jucătorii nu-şi doresc, dar deocamdată atâta pot oferi. Este o perioadă grea pe care trebuie să o depăşim. Aceste rezultate slabe se datorează tuturor celor implicaţi, începând cu mine. Trebuie să-i aducem la o formă mai bună, să reacţioneze mai bine. Am sperat că având la lot şi jucătorii convocaţi putem să câştigăm, ca să nu mai amânăm meciurile la infinit. Nu cred că Steaua s-a rupt de plutonul fruntaş. Sunt optimist. Cât timp vom avea şanse pentru podium, vom lupta. Nu pot să dezarmez şi acelaşi lucru trebuie să-l facă şi jucătorii", a spus Lăcătuş. El a vorbit şi despre reacţia suporterilor la meciul de luni. "Fiecare este liber să se exprime cum vrea. Trebuie să fim alături de jucători, să-i aducem la un nivel mai ridicat, pentru ca la următoarele meciuri să-i aplaude. Vom vedea ce este de făcut, vom discuta în această pauză. Credeţi că eu mă bucur de reacţia publicului vizavi de mine? În sufletul meu poate mă bucur, dar mă şi doare când văd că nu sunt rezultate şi nu pot să mă bucur alături de jucători. Spre bucuria noastră, în fotbal oricând poţi să-i faci pe suporteri să-şi schimbe părerea vizavi de anumite evoluţii. Nu putem face transferuri acum. Se greşeşte cu aceste aprecieri, se vorbeşte de transferuri. În funcţie de rezultate, la iarnă, dacă va fi cazul, vor şi transferuri. Toate la timpul lor. Tot ce ne preocupă acum este să ieşim din pasa proastă de joc şi de rezultate", a declarat Lăcătuş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steliştii, înjuraţi de fani şi alungaţi din Ghencea.
 Vizualizări articol: 662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steliştii, înjuraţi de fani şi alungaţi din Ghencea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei