Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 oct 2007 - Anul XII, nr. 245 (3620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rugby

Am încasat câte un eseu la 6 minute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Ieri, într-un meci restanţă din Divizia Naţională de Rugby, echipa locală CSM Bucovina a pierdut fără drept de apel în faţa celei mai în formă echipe din România, Steaua Bucureşti, scor final 16 – 89 (3 – 21). Sucevenii au început această partidă foarte încrezători că pot face un meci frumos în faţa bucureştenilor, astfel că după numai trei minute reuşesc să deschidă scorul printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Conache, scor 3 – 0. La numai trei minute a venit şi replica Stelei, care a înscris primul eseu al meciului după ce a găsit o breşă în lina de trei sferturi a Sucevei, 3 – 7. Echipa locală nu renunţă la luptă şi reuşeşte să prindă baloane în margine şi să stea destul de mult timp în terenul oaspeţilor. Totuşi cei care înscriu sunt steliştii, după o margine la 10 metri şi un mol cu care ajung în terenul de ţintă al sucevenilor, eseul fiind transformat, ceea ce duce scorul la 3-14. Minutul 20 avea să aducă echipei locale şi şansa primului eseu, dar la 5 metri de buturile adverse sunt opriţi de arbitru, în urma unui paravan. Până la pauză, oaspeţii mai înscriu încă un eseu, 3 – 21, acest scor încheind o primă repriză în care CSM Bucovina a avut destule momente de dominare teritorială concretizate din păcate cu doar o lovitură de pedeapsă. Debutul reprizei secunde coincide cu cel din prima parte, cu sucevenii în atac, astfel că după cinci minute de joc aceştia reduc din diferenţă cu o lovitură de pedeapsă reuşită de Conache, scor 6 – 21. Din păcate, din minutul 55, pe fondul căderii fizice şi a greşelilor tot mai dese din tabăra noastră, steliştii parcă prind aripi şi reuşesc nu mai puţin de 10 eseuri. Totuşi, până la final CSM Bucovina înscrie şi primul său eseu, prin Preutescu, iar Conache marchează încă cinci puncte, după un drop-gol şi o transformare, scor final 16 – 89. „Băieţii noştri au făcut o primă repriză bună în care s-au apărat destul de bine, dar au şi dominat teritorial. Din păcate, lipsa pregătirii fizice a dus la ploaia de eseuri din partea a doua a jocului. Totuşi, din fericire, în acest meci nu am avut accidentaţi, astfel că putem aborda cu tot lotul partida cu Braşovul”, a declarat antrenorul Dumitru Livadaru, cel ce îl înlocuieşte la cârma echipei pe Constantin Vlad, plecat în cantonament cu naţionala de tineret. Pentru CSM Bucovina au evoluat, Zup, Pascari, Patenschi, Teodorovici, Ştefăniţă Rusu, Lupei, Preutescu, Nichiforiuc, Bursuc, Soloniuc, Opariuc, Atudorei, Drelciuc, Creţuleac şi Conache. Pe parcursul meciului, în teren au mai intrat şi Croitoru, Vîrşe, Scolobiuc şi Ştefancu. Sâmbătă, de la orele 10.00, suceveni vor juca tot pe teren propriu, în compania celor de la CFR CSU M Braşov.

Clasamentul seriei I din Divizia Naţională:

1. Steaua 3 3 0 0 201-32 3pbonus 15puncte
2. Farul 3 3 0 0 87-19 1pb 13p
3. Timişoara 3 1 0 2 55-73 2pb 6p
4. Braşov 3 1 0 2 22-105 0pb 4p
5. Suceava 3 1 0 2 38-153 0pb 4p
6. Poli Iaşi 3 0 0 3 15-36 2pb 2p

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Am încasat câte un eseu la 6 minute.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Am încasat câte un eseu la 6 minute0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei