Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipa naţională

Piţurcă a fost criticat pentru modul cum face selecţia

"

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, l-a criticat pe selecţionerul Victor Piţurcă (foto) reproşându-i că nu l-a folosit pe Eugen Trică în amicalul cu Germania, preferându-l pe Dorinel Munteanu la care acum a renunţat. "Piţurcă are o gândire de neînţeles pentru mine. Cu Belarus şi Germania l-a băgat pe Dorinel Munteanu, iar pe Trică, pe care putea conta pentru turneul final de anul viitor, nu. Acum a renunţat şi la Dorinel. Adică a fost bun cu Belarus şi Germania, echipa lui, în care joacă, este pe locul trei în Liga I, şi nu îl mai cheamă. Nu ştiu ce plan o avea, sper că are nişte principii după care se conduce. Oricum, am încredere că va califica naţionala la Europene", a declarat Andone. Antrenorul liderului din Liga I spune că meciul cu Olanda este o mare şansă pentru fundaşul lui Ajax Amsterdam, George Ogăraru. "Este o onoare pentru Ogăraru să fie convocat împotriva ţării în care joacă. Nu contează acum că îl cheamă o dată la doi ani. Va dori să joace bine, poate să şi înscrie. Eu dacă eram în Spania şi mă convoca selecţionerul împotriva ţării în care jucam, aş fi venit la naţionala şi pe jos", a mai spus Ioan Andone.

Olandezii se tem de Mutu şi Chivu

Mijlocaşul Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord Rotterdam) a declarat că Adrian Mutu şi Cristian Chivu sunt cei mai importanţi şi mai periculoşi "tricolori", informează Sport.ro. "România e o echipă puternică, dar mergem să câştigăm. Pentru noi e importantă victoria. E clar că cei mai importanţi jucători ai României sunt Mutu şi Chivu, trebuie să avem grijă la ei", a spus Van Bronckhorst. Mijlocaşul Hedwiges Maduro (Ajax Amsterdam) a afirmat că România şi Olanda sunt cele mai îndreptăţite să ajungă la CE 2008. "Mutu şi Chivu sunt cei mai valoroşi jucători ai echipei României. Normal că România vrea să câştige. România şi Olanda sunt cele mai valoroase echipe din grupă", a comentat Maduro.

Glume între olandezi şi Ogăraru 

Fundaşul Urby Emanuelson, coleg la Ajax Amsterdam cu George Ogăraru, a declarat că a glumit cu jucătorul român, spunându-i că îl va face praf în întâlnirea de sâmbătă, informează Sport.ro. "Chivu este un superjucător. Când eram puşti, Chivu era căpitan la Ajax. Eram atunci la echipa a doua. E unul din cei mai importanţi jucători ai echipei României. Ne-am bucurat mult şi pentru Ogăraru că a fost convocat. Ogăraru şi-a dorit mult convocarea asta şi a fost foarte fericit că va juca împotriva noastră. Am făcut multe glume în ultima vreme. Am zis că o să joc împotriva lui şi o să îl fac praf", a spus Emanuelson.

Fundaşul Mario Melchiot (Wigan Athletic), suspendat pentru meciul de la Constanţa, speră ca atât naţionala ţării sale, cât şi echipa României să ajungă la CE 2008. "Olanda va juca împotriva prietenului meu Mutu, sper să batem noi, dar să mergem împreună la turneul final. M-am văzut ultima dată cu Adrian în Miami, în vacanţă. Mi-a fost greu să vorbesc cu el că îşi tot schimbă numărul de telefon", a spus Melchiot. Naţionala Olandei s-a reunit, marţi, la hotelul Huis ter Duin din Noordwijk aan Zee, în vederea meciurilor cu România şi Slovenia. Meciul România - Olanda va avea loc sâmbătă, de la ora 20.15, pe stadionul Farul din Constanţa, în grupa G a preliminariilor CE 2008."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piţurcă a fost criticat pentru modul cum face selecţia.
 Vizualizări articol: 707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piţurcă a fost criticat pentru modul cum face selecţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent