Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Contract

Nicolo Napoli, antrenor la Craiova pentru un an

"

Tehnicianul italian Nicolo Napoli a semnat, marţi, un contract pentru un sezon cu Universitatea Craiova, cu drept de opţiune pentru încă un an, el fiind prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă. Napoli va avea un salariu de 10.000 de dolari pe lună. Tehnicianul italianul a fost prezent la conferinţa de presă alături de patronul alb-albaştrilor şi managerul general Ilie Balaci. Nicolo Napoli a spus că este fericit de decizia luată: "Mă întorc după trei ani ştiu că se aşteaptă mult de la mine, sunt foarte fericit că m-am întors. Ştiu că echipa este tânără şi are jucători foarte buni. Voi încerca să fac tot posibilul să avem rezultate aşteptate de toţi. Cer răbdare pentru că nu sunt magician, iar eu am venit cu inima deschisă să fac lucruri bune". Napoli a făcut referire şi la situaţia din urmă cu trei sezoane, atunci când a mai antrenat Universitatea. "Nu contează ce a fost atunci, acum am venit aici pentru că am încredere în domnul Mititelu, este primul suporter al Universităţii chiar dacă este preşedintele ei, are un plan bun de bătaie şi asta m-a făcut să nu mă gândesc prea mult. Am venit cu inima larg deschisă. Acea situaţie conflictuală din mandatul trecut nu mai contează. Mă gândesc doar la viitor. Doresc să am rezultate, orice antrenor asta vrea. Dacă aş putea să prind un loc de cupe europene este ceea ce îşi doreşte orice tehnician. Nu pot spune mai multe, trebuie să văd şi eu echipa, dar am venit aici să muncesc bine". În ceea ce priveşte faptul că a semnat doar pentru un an de contract cu drept de opţiune pentru încă unul, italianul a afirmat: "Domnul Mititelu a dorit să semneze pe doi-trei ani, dar eu am vrut pe un an. Nu am impus niciun obiectiv, dar este normal să fie rezultate, altfel, plec".

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolo Napoli, antrenor la Craiova pentru un an.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolo Napoli, antrenor la Craiova pentru un an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează