Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 feb 2010 - Anul XV, nr. 43 (4334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

Steaua, înfrângere umilitoare în meciul cu Ceahlăul

Formaţia Steaua Bucureşti a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 1-3 (1-1), partida susţinută, pe teren propriu, în faţa formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, marcată de incidentele create de suporterii echipei din bulevardul Ghencea, care au dus la întreruperea meciului pentru zece minute.

Golurile au fost marcate de Kapetanos '14, pentru Steaua, respectiv Onciu '44, Vasilache '76 şi Bădescu '85, pentru Ceahlăul.

1-0: Kapetanos a şutat de la marginea careului mic, după o pasă printre fundaşi a lui Nicoliţă.

1-1: Onciu a înscris cu un şut la colţul scurt.

În minutul 69, Steaua a rămas în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Bănel Nicoliţă, pentru un fault asupra lui Ciprian Vasilache. Jucătorul Stelei a primit al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu.

1-2. Zapata a încercat să degajeze balonul, care l-a lovit însă pe Vasilache şi a intrat în plasă.

1-3: Bădescu a majorat diferenţa cu un şut sub transversală de la aproximativ 11 metri lateral dreapta.

La partidă au asistat aproximativ 16.000 de spectatori.

 

Banner cu mesajul "Un club curat, mai presus de toate"

Membrii galeriei de la Peluza Sud au afişat, la începutul meciului, un banner cu mesajul "Un club curat, mai presus de toate", iar din minutul 20, au scandat împotriva finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali. De asemenea, fanii echipei de la tribuna a doua au fost afişat mesajul "Pleacă din Ghencea".

În prima repriză, suporterii de la Peluza Nord au afişat şi ei un baner cu mesajul "Peluza e prima voce, jos cenzura, acţiunile tale ne alimentează ura", dar au încurajat echipa pe tot parcursul meciului, iar, în pauza partidei, aceştia l-au contestat pe Gigi Becali.

Meciul dintre cele două echipe a fost marcat de conflictul existent între fanii stelişti şi finanţatorul Gigi Becali.

Astfel, fanii prezenţi la peluza Sud a stadionului au început că arunce cu bulgări de zapadă în jucătorii echipei Ceahlăul, care efectuau încălzirea, cu aproximativ 15 minute înainte de începerea partidei.

Crainicul stadionului a făcut apel la suporteri să înceteze aceste acţiuni, la cererea observatorului de joc, Gheorghe Nedelescu, însă, după ce a văzut că fanii nu-şi schimbă comportamentul, Gigi Becali a luat microfonul şi a anunţat că va cere Jandarmeriei să evacueze galeria Sud.

Totuşi, după o discuţie cu preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Steaua, Valeriu Argăseală, care l-a anunţat că Jandarmeria refuză să evacueze peluza, dar că stewarzii şi jandarmii vor merge în dreptul acelui sector al arenei, Gigi Becali a luat decizia ca peluza să fie evacuată numai în cazul în care suporterii vor continua să arunce cu bulgări.

Începând din minutul 50, crainicul stadionului a făcut apel la suporterii stelişti să nu mai arunce cu bulgări în teren, însă fanii au continuat aceste acţiuni. În minutul 61, antrenorul echipei Ceahlăul, Gheorghe Mulţescu, a intrat în teren, solicitându-le jucătorilor săi să părăsească suprafaţa de joc, pentru că se aruncau bulgări. Arbitrul central al întâlnirii, Istvan Kovacs, i-a făcut semn tehnicianului că este trimis în tribune, însă jucătorii echipei Ceahlăul au părăsit terenul.

După ce arbitrul a decis întreruperea partidei şi jucătorii s-au îndreptat spre vestiare, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat la microfonul stadionului că arbitrul a decis întreruperea meciului pentru zece minute şi a făcut apel la suporteri să nu mai arunce cu bulgări.

 

Jucătorul Janos Szekely a avut o altercaţie cu mai mulţi membri din staff-ul echipei Ceahlăul

După ce arbitrul a fluierat întreruperea meciului, jucătorul Janos Szekely a avut o altercaţie cu mai mulţi membri din staff-ul echipei Ceahlăul, în special cu fostul preparator fizic al echipei din Bulevardul Ghencea, Yuksel Yesilova.

Partida a fost reluată după aproximativ 15 minute.

După golul marcat de Vasilache în minutul 76, Becali a părăsit nervos stadionul.

După golul marcat de Bădescu, mai mulţi suporteri au părăsit tribunele, iar mulţi dintre cei rămaşi au aruncat din nou cu bulgări în teren, unul dintre acestea lovindu-l pe Stoichiţă. De asemenea, mai mulţi suporteri i-au cerut demisia tehncianului echipei Steaua.

 

Oţelul Galaţi - Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-0

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Internaţional Curtea de Argeş.

Unicul gol al partidei a fost marcat, în minutul 86, de Răzvan Ochiroşii, care a trimis mingea în poartă cu un şut de la 5 metri.

Oţelul a rămas în inferioritate numerică, în minutul 89, când a fost eliminat Sârghi, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

La partidă au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

 

FC Braşov - Unirea Alba Iulia, scor 2-1

Formaţia FC Braşov a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (1-1), partida disputată, pe teren propriu, cu Unirea Alba Iulia.

Golurile gazdelor au fost marcate de Zaharia '29 şi Sburlea '85, în timp ce reuşita oaspeţilor a fost semnată de Călin Cristea '26.

În minutul 26, fundaşul Sorin Rădoi a centrat în careul gazdelor, iar Călin Cristea a reluat de la şapte metri şi a marcat pentru echipa din Alba Iulia.

În minutul 28, atacantul echipei braşovene, Zaharia, a înscris cu un şut de la 16 metri, care l-a lăsat fără replică pe portarul Cernea.

În minutul 85, o centrare în careul echipei oaspete, de pe partea dreaptă, a lui Zaharia a ajuns la Sburlea, care a marcat din faţa porţii apărate de Cernea. La partida de la Braşov au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

 

Gloria Bistriţa - FC Timişoara, scor 0-0

Formaţia FC Timişoara a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu Gloria Bistriţa, într-un meci care a marcat revenirea tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău la Bistriţa, în calitate de adversar.

La partidă au asistat aproximativ 4.500 de spectatori, între care s-au numărat şi 150 de fani timişoreni.

La acest meci, Ioan Ovidiu Sabău s-a întors la Bistriţa în calitate de adversar. El a fost antrenorul Gloriei Bistriţa timp de patru ani, până în vara trecută.

 

Politehnica Iaşi - Rapid, scor 2-1

Echipa Politehnica Iaşi a obţinut prima victorie în faţa formaţiei Rapid din Liga I după o pauză de 26 de ani, în urma victoriei repurtate, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0).

Ultima victorie a echipei Politehnica Iaşi a fost obţinută la 26 aprilie 1984, în etapa a XXX-a a sezonului 1983-1984, cu scorul de 2-0 (0-0), golurile fiind reuşite de Sertov '50 şi Paveliuc '58, din penalti.

Golurile în meciul de sâmbătă au fost marcate de Vali Negru '53, Păun '58, pentru formaţia gazdă, respectiv Răduţă '79, pentru echipa oaspete.

1-0: Andrei Ionescu a executat o lovitură liberă de pe partea stângă în mijlocul careului, Vali Negru a preluat defectuos, Helder a respins greşit până la acelaşi Vali Negru, care a făcut doi-trei paşi şi a tras la semiînălţime, pe colţul scurt.

2-0: Vali Badea a pătruns în careu, i-a lăsat balonul lui Georgian Păun, care a majorat diferenţa cu un şut pe sub portarul formaţiei oaspete.

2-1: Răduţă a dejucat pasul la ofsaid al defensivei ieşene şi a reluat pe lângă portarul Pleşca, ieşit în întâmpinare.

La partidă au asistat aproximativ 7000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 500 de suporteri ai echipei Rapid.

 

Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui, scor 0-0

Formaţia FC Vaslui a remizat, ieri, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Gaz Metan Mediaş.

La partidă au asistat aproximativ 2.500 de spectatori, între care şi 50 de fani ai echipei oaspete.

 

Pandurii Târgu Jiu - Astra Ploieşti, scor 0-2

Formaţia Astra Ploieşti a obţinut, ieri, prima victorie în deplasare din acest sezon, după ce s-a impus, cu scorul de 2-0 (0-0), în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu.

Golurile au fost marcate de Silva Diego, în minutul 68, şi Paulinho, în minutul 80.

0-1: Strătilă a trecut de Cardoso, a pătruns în careu şi a şutat de la aproximativ 12 metri, balonul a nimerit transversala şi a ricoşat la Silva Diego, care a reluat în plasa porţii lui Stanca.

0-2: Nou-intratul Paulinho a pătruns în careu, l-a driblat pe Stanca şi a majorat diferenţa pe tabela de marcaj.

La partidă au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steaua, înfrângere umilitoare în meciul cu Ceahlăul.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steaua, înfrângere umilitoare în meciul cu Ceahlăul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei