Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2009 - Anul XIV, nr. 201 (4187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

L-am prins

Daţi-l afară pe mincinos!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hăţişul neregulilor existente la Fotbal Club Cetatea Suceava şi afacerile necurate ale preşedintelui Ciprian Anton ies la iveală cu fiecare zi care trece. Chiar dacă a afirmat peste tot că juniorii de la Cetatea rămân la club, prin manevre ascunse, Ciprian Anton i-a trimis, gratuit, pe cei mai valoroşi copii la Sporting Suceava, clubul la care a activat până recent şi cu care continuă să aibă relaţii. Minciuna are picioare scurte, dar Anton nu a învăţat nimic din greşelile în care persistă de la venirea în fruntea FC Cetatea.
„Monitorul de Suceava” dovedeşte cu acte implicarea lui Ciprian Anton în potlogăriile de la club şi îi cere public demisia din funcţia de preşedinte al grupării fanion a judeţului.

 

Cel mai bun junior de la Cetatea, pus să semneze pentru Sporting

Părinţii celor mai buni juniori de la Cetatea au fost chemaţi să semneze acordurile de transfer pentru Sporting. Majoritatea au acceptat acest lucru, mai ales că în acel acord apare stipulat negru pe alb că FC Cetatea Suceava, prin preşedintele Ciprian Anton, este de acord cu transferul jucătorului la CS Sporting Suceava, reprezentat de Marius Medvichi.
Culmea este că acelaşi Ciprian Anton este de acord să le dea drumul juniorilor de la clubul pe care trebuie să-l apere şi să-l reprezinte, fără nici un fel de pretenţie. Este vorba de indemnizaţia de transfer care se plăteşte pentru formarea jucătorilor şi la care Anton a renunţat fără să clipească (vezi facsimil).
Cu alte cuvinte, CS Sporting Suceava, noul club al puştilor talentaţi de la Cetatea, îi poate transfera oriunde şi fără a mai plăti vreun ban către cei care i-au format. Şi când te gândeşti că pentru formarea acestor copii s-au cheltuit şi bani publici, te întrebi ce face acest preşedinte Ciprian Anton.

 

„Am greşit”, răspunsul favorit al lui Anton

Întrebat despre plecarea acestor jucători, Ciprian Anton a oferit răspunsul cu care ne-a obişnuit în ultimele zile: „Am greşit”.
Noi credem că nu a greşit fără intenţie, mai ales că în fiecare zi vine cu o altă versiune despre plecările juniorilor de la Cetatea.
Nu mai departe de acum două zile, în cadrul unei conferinţe de presă, Anton spunea că nici un junior de la Cetatea nu a părăsit clubul. Contrariul s-a dovedit la mai puţin de 24 de ore, când părintele unuia dintre copii, poate cel mai talentat dintre cei existenţi în loturile actuale, premiat acum doi ani şi la un puternic turneu de sală, ne-a arătat ce anume se pune la cale.

 

Mână în mână cu Iaşko

Tot ce iese la iveală din această afacere începe să pută tot mai tare. Tatăl copilului care a dezvăluit toată murdăria a oferit amănunte importante despre ce se întâmplă în această lume, unde putem vorbi, fără teama de a greşi, de un trafic de copii.
„Acum două luni, m-a sunat domnul Iaşko (n.a. – Zoltan Iaşko, fost portar şi pe la Steaua şi acum colaborator al Academiei de Fotbal Hagi) şi mi-a spus că e mai bine să plece copilul la Sporting, pentru că acolo se antrenează mai bine. Nu am fost de acord şi mi-a făcut altă propunere, să-l transfer la Constanţa, la Academia Hagi, iar copilul să rămână să joace în continuare la Suceava. I-am zis că sunt de acord, doar dacă stipulează că jucătorul poate redeveni oricând şi nu mi-a mai dat nici un răspuns. Mai nou, pe 25 august am fost chemat la clubul Sporting Suceava pentru a-mi da acordul de transfer al băiatului. Mi s-a spus că aici poate face performanţă şi că la Cetatea nu se poate”, a povestit tatăl micuţului fotbalist.
Între timp, alţi 5-6 jucători de valoare de la Cetatea au semnat deja cu Sporting, în condiţiile amintite mai sus. Adică total păgubos pentru Cetatea.
„Nici eu şi nici copilul nu mai ştim ce să facem. Suntem dezorientaţi total”, a mărturisit acelaşi părinte.

 

Anton halucinant: „Vreau să duc toţi copiii la Sporting”

Venit dintr-un alt film, Ciprian Anton a început prin a nega că ştie despre aceste plecări, de parcă acestea nu se petreceau între clubul unde este preşedinte şi clubul la care a activat până acum o lună. În final, a oferit un răspuns halucinant: „Vreau să duc toţi copiii la Sporting, pentru că aici, la Cetatea, nu am cum crea un mediu de performanţă. Am zis că lucrez şi pentru Prichici (n.a. – patronul clubului privat Sporting Suceava) şi pentru Cetatea. Urma să fie o prietenie între cele două cluburi, pentru că aceşti copii sunt ai Sucevei”.
Anton nu a putut explica de ce la Sporting au ajuns doar jucătorii consideraţi talentaţi şi nu toată lumea, aşa cum pretinde că doreşte.
„Nu-mi dau seama de ce au plecat doar aceşti copii. Dar dacă ar fi după mine i-aş aduna pe părinţi şi i-aş întreba ce v-a oferit Cetatea şi ce vă poate oferi Sporting. Cred că toată lumea ar alege Sporting”, a completat Ciprian Anton.
Acesta nu a văzut nici un conflict de interes în prietenia dintre Sporting şi Cetatea, deşi pentru fiecare juniori promovat are de câştigat doar clubul care-l vinde.
Ori, dacă Cetatea, prin semnătura lui Ciprian Anton, a renunţat până şi la indemnizaţia de formare, ce poate câştiga clubul unde copiii au crescut până acum? Răspuns: nimic.

 

Praful s-a ales din centrul de juniori al FC Cetatea

În acest moment, centrul de juniori al Fotbal Club Cetatea Suceava nu mai există. Acest lucru a fost recunoscut public chiar de noul consilier sportiv al lui Ciprian Anton, profesorul Silviu Stănescu. „Din centrul de copii şi juniori s-a ales praful”, a spus Stănescu acum două zile. Probabil că ştia el ce se petrece prin spatele uşilor închise.

 

Ce pierde Cetatea

Pierderea acestor copii în favoarea celor de la Sporting va priva clubul Cetatea de sume destul de frumoase. Indemnizaţiile stabilite de Federaţia Română de Fotbal pentru jucătorii care se impun în acest sport sunt următoarele:
- pentru campionatul de juniori suma de 6.000 de lei
- pentru campionatul Ligii a III-a suma de 12.000 de lei
- pentru campionatul Ligii a II-a suma de 22.000 de lei
- pentru campionatul Ligii I suma de 33.000 de lei

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daţi-l afară pe mincinos!.
 Vizualizări articol: 3342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 7 voturi
Daţi-l afară pe mincinos!4.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo d-le NEAGU ! trimis de
(28 aug 2009, 13:09:16
In sfarsit aflam si noi ceva incredibil , cum e posibil primarul Lungu sa nu ia masuri la asemenea marsavii facute de acest Anton.

D-le primar sunteti obligat sa luati atitudine vizavi de acest individ care practic fura banii publici , deoarece acesti copii s-au format din banii nostrii ai contribuabililor.

Daca facem un mic calcul matemati , aproximativ 50 juniori x 6 000 lei care este grila de formare ar fi 3 miliarde lei .Practic de la clubul s-au furat 3 miliarde lei .

Stim ca Anton este membru PDL , DAR FURACIUNEA ESTE PREA MARE SI E IMPOSIBIL SA-I MAI LUATI APARAREA DUPA ASEMENEA EXCROCHERII.

Pacat de munca d-lui Stanescu si a antrenorilor de la centru de copii si juniori ai Cetatii , care Anton a distruso urmarindu-si interesele.

AFARA CU ACEST MINCINOS PERVERS !
1.1  RE: Bravo d-le NEAGU ! trimis de
(28 aug 2009, 20:11:58
FRATILOR, AJUNGE! AM LUAT BANU DE ACUM HAI SA CAUTAM SI IN ALTA PARTE SA MULGEM !

ASTA NU MAI E PRESA SPORTIVA! O SA NE DEA ASTA IN JUDECATA SI N-O A NE AJUNGA EUROII LUATI SA PLATIM CHELTUIELILE DE JUDECATA!
2.   Cel mai mare mincinos!!! trimis de
(28 aug 2009, 14:34:46
Il stiu pe individ,de multi ani! Mincinos de ingheata apele!! Cum dracu a ajuns presedinte,nu pot sa-mi dau seama...probabil tot prin muuulte "scamatorii" ..asa cum a facut si la Cetatea... RUSiNE!
3.   Domnule ANTON trimis de
(28 aug 2009, 16:36:16
Ai gresit?Ok, greseala este omeneasca, dar greseala se plateste.Asa ca asteptam sa platesti.Desi aveam sperante in momentul instalarii ca veti face treaba buna, acum sunt convins ca urmariti doar interesul pentru Sporting, mai ales ca Prichici este un bandit mai mare ca tine.Asa ca in numele suporterilor te rugam sa pleci, sa iti dai DEMISIA!!!!!!!
4.   Luati atitudine trimis de
(28 aug 2009, 17:02:25
Toata lumea trebuie de urgenta sa ia atitudine. Totusi au fost banii nostri, in investitia copiilor. Si acum ii ia Prichici , ca sa vanda pe multi bani? D-l primar ce faceti? Unde sunt cei ce se ocupa de directia de sport? Rugam ca procuratura sa ia masuri . Tot ce se intampla acum la clubul Cetatea sunt fraude si fapte penale.

LUATI ATITUDINE!!!! Sa vina unul competent in managerment , caci in sport avem destui, si cei experimentati in fotbal , vor vrea sa colaboreze impreuna cu oameni capabili de in domeniu financiar . JOS LABELE DE PE CETATEA.

Acest sef de club pana acum 2 ani , vindea telefoane la mezaminul Dorna, oare telefoanele nu erau furate?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei