Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2009 - Anul XIV, nr. 201 (4187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Toamna se numără calificatele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aşa cum era de aşteptat, Timişoara a redevenit o echipă incomodă şi a ieşit neperforată din fieful nemţilor. Like a virgin, cum se prezenta Maddona în parcul Izvor. Dar asta nu a ajutat-o prea mult, cele două goluri primite în primul joc disputat acasă (un dezavantaj faţă de turul precedent când a jucat mai întâi în deplasare, la Doneţk) atârnând prea greu pentru nişte jucători totuşi fragili. Suporterii timişoreni, spre deosebire de şefii care se dau mai mereu pretenţioşi, trebuie să fie conştienţi că Sabău a scos maximum, sau oricum destul de aproape, de la această echipă. Cu ceva mai mult noroc în meciul tur poate s-ar fi putut încheia cu doar un gol handicap, ceea ce ar fi animat considerabil "ostilităţile" pe terenul din Stuttgart.
Marica, judecat prin prisma realizărilor, se pare că va rămâne mereu dator pe termen lung. Poate străluci într-un meci, poate prinde o zi de graţie, dar pe termen lung nu poate oferi cifrele prin care se identifică un golgeter. Deşi nu se mişcă rău, pur şi simplu nu s-a născut cu lipici la gol. L-aş asemui cu Boriello de la Milan, căruia toată lumea îi remarcă generozitatea efortului, dar la sfârşit tot Inzaghi intră şi dă gol.
O altă beneficiară a primului meci jucat în deplasare, ca şi Timişoara cu Şahtior, este Fiorentina lui Mutu. Spun asta pentru că echipa viola nu cred că ar fi avut forţa, la acest moment al pregătirii, de a întoarce un 1-1 în Portugalia. Sper să nu mai citesc pe nicăieri că Mutu nu se regăseşte pentru că este afectat de amenda aia... Se mai îngrijorează omul, dar nu la nesfârşit. Mai ales că dacă nu plăteşte nu merge la puşcărie. Decizia este dată de un tribunal sportiv şi sancţiunile în caz de nesupunere nu pot fi decât tot pe linie sportivă. Iar cea mai drastică este suspendarea din viaţa sportivă. Nu ştiu dacă s-a dat şi vreun termen până la care trebuie să achite suma respectivă, dar, la aproape 31 de ani, n-ar fi o aşa mare tragedie să agaţe ghetele în cui. Alţii fotbalişti se pensionează şi mai devreme, şi încă pe caz de boală...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toamna se numără calificatele.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Toamna se numără calificatele5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei