Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2009 - Anul XIV, nr. 201 (4187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Saab prezintă oficial noul sedan premium 9-5

Saab se îndreaptă spre o nouă eră, acesta este mesajul transmis ieri de oficialii companiei la dezvăluirea noului vârf de gamă. Sedanul 9-5, ambasadorul mărcii suedeze încă din anul 1997, îmbracă forme noi fără însă a democratiza designul cu care ne-a obişnuit până acum. Noua generaţie oferă totuşi un aspect îmbunătăţit ce reflectă un limbaj estetic menit să stimuleze simţurile, dar mai presus de toate vânzările. „Suntem pregătiţi să surprindem lumea, cu noile tehnologii şi un design care va evoca viitorul mărcii noastre. Noua generaţie 9-5 este primul automobil care va marca schimbarea identităţii exterioare fără ca atitudinea agresivă să îşi piardă din conţinut”, susţine managerul general Steve Shannon. Pregătit să debuteze în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, eveniment desfășurat între 17 și 27 septembrie, noul 9-5 este dezvăluit în avans prin intermediul unui nou set de fotografii oficiale. Dezvoltat pe aceeași platformă cu Opel Insignia, următoarea generație promite un nivel de confort superior, performanțe mai bune sub toate aspectele, o calitate desăvârșită la interior și exterior și o siguranță maximă asigurată de tehnologii avansate. Cu dimensiuni foarte generoase, lungime de peste 5 metri și o lățime de 2,84 metri, sedanul scandinavilor va afișa un interior confortabil și comparabil cu cel al unor limuzine. Compartimentul pentru bagaje va avea standard 513 litri, fiind unul din cele mai spațioase din segment. Designul exterior propune o linie sportivă, foarte subtil trasată, dar cu toate acestea noul 9-5 rămâne un sedan îndreptat mai mult spre clasic decât spre contemporan. Interiorul vine cu detalii noi dar și cu unele inspirate sau care aduc prea mult cu cele de pe Insignia – volanul și câteva comenzi. Restul componentelor sunt noi, planșa și instrumentarul de bord oferind o notă de originalitate și un plus de rafinament habitaclului ornat cu piele. Noul 9-5 va utiliza platforma Epsilon II şi va fi asamblat din toamna acestui an la uzina din Trollhattan, Suedia. O parte din tehnologii vor fi transferate de pe Insignia însă noul vehicul de talie medie va veni cu o seriei de inovaţii şi tehnologii proprii. Gama de motorizări va fi formată din trei motorizări pe benzină 1.6 Turbo – 180 CP, 2.0 Turbo – 220 CP, 2.8 V6 Turbo – 301 CP şi un diesel 2.0 TiD de 160 de cai putere. Transmisia integrală XWD cu cuplaj Haldex este prezentă doar pe versiunile supraalimentate de 2.0T şi 2.8 V6, restul modelelor având tracţiunea pe puntea faţă. Sedanul va avea trei niveluri de echipare, Linear, Vector şi Aero, iar ca dotări va beneficia de faruri bi-xenon adaptive, sistem automat de parcare, sistem audio Harman Kardon și tehnologia de citire a semnelor de circulație. Noul Saab 9-5 va fi comercializat în Europa la începutul anului 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Saab prezintă oficial noul sedan premium 9-5.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saab prezintă oficial noul sedan premium 9-50.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei