Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2008 - Anul XIII, nr. 250 (3931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Steaua-Lyon

Un fleac, ne-au ciuruit!

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, marţi, pe teren propriu, scor 3-5 (2-3), meciul susţinut în compania formaţiei franceze Olympique Lyon, contând pentru etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, aceasta fiind a doua înfrângere pe teren propriu a steliştilor în actuala ediţie a competiţiei.

1-0: Ogăraru a centrat de pe partea dreaptă şi Arthuro, scăpat de marcajul adversarului său direct a reluat balonul cu capul în colţul din stânga al porţii.

2-0: Bănel Nicoliţă a executat o lovitură de colţ de pe partea dreaptă, mingea l-a lovit în spate pe Goian, care a faultat în atac, şi a intrat în poartă, pe sub portarul Lloris.

2-1: Makoun i-a pasat lui Keita care a şutat din vole, de la aproximativ 14 metri lateral dreapta, pe colţul scurt

2-2: Grosso a centrat până la Karim Benzema, care a reluat cu capul pe centrul porţii, nemarcat, de pe linia careului de şase metri.

3-2: Steaua a intrat în avantaj tot în urma unei lovituri de colţ, executată de acelaşi Bănel Nicoliţă, balonul fiind reluat în plasă de Ovidiu Petre.

3-3: Toja şi Petre Marin greşesc, balonul a fost interceptat de Toulalan, care i-a pasat lui Fred şi atacantul francez a şutat puternic, de la 16 metri, fără nicio şansă pentru Zapata.

3-4: Juninho a trimis un balon în interiorul careului, Benzema a reluat, uşor, cu latul, în colţul din dreapta a lui Zapata.

3-5: Fred a stabilit scorul final în urma unui şut respins de Zapata.

În prima reprizã a partidei, Steaua a expediat trei şuturi pe spaţiul porţii, toate intrând în plasa lui Lloris.

Reprezentanţi ai grupării Spartak Moscova au fost în tribună pentru a-l urmări pe mijlocaşul Bănel Nicoliţă, conform finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali.

 

Becali îl pune la zid pe Lăcătuş

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, îl consideră vinovat pe antrenorul Marius Lăcătuş de înfrângerea suferită în meciul cu Olympique Lyon şi a lăsat să se înţeleagă că i-a cerut tehnicianului la pauză să-i înlocuiască pe Semedo şi Arthuro, iar acesta a refuzat.

"Un antrenor nu are voie să piardă de la 2-0. La pauză îi scoteam pe Semedo şi Arthuro. Arthuro a pierdut meciul. Lotul Stelei este foarte bun, dar o să mai iau atacanţi. Ce vină are lotul lotul Stelei? Am marcat trei goluri lui Lyon. Marius Lăcătuş este băiat bun şi nu vreau să-i fac probleme. Sunt foarte supărat, nu mă mai interesează nimic. Dacă el aşa ştie să facă, să facă, treaba lui", a spus Becali, la Realitatea TV.

Becali a menţionat şi la emisiunea Fanatik Show de la Telesport că tehnicianul Marius Lăcătuş este vinovat pentru înfrângere. "Nu am ce să comentez. Nu mă aşteptam să pierd meciul. Am avut şi 3-2 la pauză. Când ai 3-2 la pauză şi ai timp să te concentrezi... Când conduci cu 2-0, ai 3-2 la pauză şi pierzi, numai antrenorul este vinovat", a spus Becali.

El s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor Arthuro şi Semedo. "Să nu poţi să ţii rezultatul, asta mă doare cel mai mult. Bineînţeles mă apuc de reconstruirea echipei din iarnă. Atacant nu avem. La meciul cu Lyon am avut un Arthuro care nu ştia pe ce lume trăieşte şi un Semedo care era vai de mama lui pe acolo. Când vezi că nu contează, îi schimbi pe amândoi la pauză", a menţionat Becali.

 

Regretele lui Lăcătuş

Tehnicianul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat că regretă acest rezultat deoarece crede că steliştii ar fi putut învinge.

"Este păcat, cred că puteam obţine un rezultat foarte bun, o victorie poate, dacă nu făceam aceste greşeli de poziţionare în teren, de marcaj şi mingile care au fost pierdute în preajma careului şi am dat posibilitatea adversarului să se apropie şi să înscrie", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a precizat că această înfrângere face ca şansele Stelei de a trece de faza grupelor să scadă foarte mult. "În fotbal se pot întâmpla multe. Şansele sunt foarte reduse. Şansele noastre au scăzut enorm. Încercăm în meciurile următoare să facem maximum. La acest nivel nu se pot face asemenea greşeli şi nu poţi da adversarului posibilitatea să facă ce doreşte. Sunt mâhnit pentru că sunt sigur că fără aceste greşeli şi cu mici corecturi în faza defensivă puteam reuşi un rezultat care să ne dea încredere", a afirmat Lăcătuş.

 

Francezii, mulţumiţi de victorie

Tehnicianul Claude Puel a declarat, marţi seară, că multe echipe ar fi "căzut" dacă ar fi fost conduse cu 2-0, însă jucătorii formaţiei Olympique Lyon au ştiut să reacţioneze în această situaţie şi au câştigat meciul cu Steaua.

"Chiar dacă am discuta din nou de aspectul defensiv, trebuie să discutăm şi de caracter şi convingerea echipei mele, capabilă să întoarcă situaţia. În această seară am făcut faţă problemelor şi acest lucru ne-a permis să răspundem prezent, însă nimic nu este definitiv. Nu am obţinut încă nimic pentru calificare", a spus Puel.

 

Lovin: „Suntem vai mama noastră!”

Mijlocaşul defensiv al echipei Steaua, Florin Lovin s-a declarat dezamăgit de rezultatul final al partidei cu Olympique Lyon.

La ieşirea de la vestiare, Lovin a spus scurt: "Ce să vă mai spun, suntem vai mama noastră!", iar Petre Marin a evitat întrebările jurnaliştilor, urându-le acestora noapte bună: "Vă pup domnilor, noapte bună".

Fotbalistul Ovidiu Petre a declarat, după înfrângerea suferită în faţa formaţiei Olympique Lyon, că Steaua nu se află în criză: "Totul depinde de noi în continuare, sperăm. Nu ne mai aşteptam la 2-0 să se întâmple ce s-a întâmplat. Ăsta e fotbalul. Nu se poate spune că Steaua e în criză după un meci cu Lyon. Poate la Galaţi sau cu CS Otopeni. E mai dureros că acum doi ani nu am avut 2-0. Numai la noi se poate întâmpla. E dureros, da nu avem ce face. La 3-5 nu mai avem ce să mai spunem. Sperăm ca la meciul următor să se găsească o soluţie şi să arătăm altfel. Mai sunt meciuri de jucat. Au şi suporterii dreptate, e normal să fie supăraţi", a menţionat Petre, care a adăugat că a suferit o întindere, însă nu este vorba de o recidivă.

 

Presa franceză: „Iraţional de delicios”

"Iraţional de delicios", a titrat cotidianul L'Equipe după meciul Steaua - Olympique Lyon, partidă despre care publicaţia franceză scrie că a fost "nebună".

"Olympique Lyon şi-a înmulţit şansele de calificare în optimi, după ce a dominat Steaua, la capătul unui meci nebun. Condusă cu 2-0 în zece minute şi cu 3-2 la pauză, echipa lui Claude Puel a arătat din nou lacune defensive, însă a avut o reacţie extraordinară. Lyon pleacă de la Bucureşti la fel de perplexă cum a venit. Nu ştiu care este valoarea ei adevărată şi care îi este cea potenţială. Însă Lyon aduce în bagaje o victorie memorabilă, care o poate duce în optimi. Amintirile de la acest meci vor fi de lungă durată. OL a reuşit unul din acele meciuri iraţionale care se pot disputa doar în Liga Campionilor între echipe mândre şi hotărâte", a notat L'Equipe.

 

Fiorentina, masacrată la Munchen

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, a învins, marţi, formaţia Fiorentina, cu scorul de 3-0 (2-0), într-o partidă disputată pe "Allianz Arena" din Munchen, contând pentru etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor.

Golurile echipei antrenate de Jurgen Klinasman au fost înscrise de Miroslav Klose '4, Schweinsteiger '25 şi Ze Roberto '90.

În urma partidelor din etapa a III-a, clasamentul grupei F este următorul: 1. Bayern, cu 7 puncte, 2. Olympique Lyon, cu 5 puncte, 3. Fiorentina, cu 2 puncte şi 4. Steaua, cu 1 punct.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fleac, ne-au ciuruit!.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un fleac, ne-au ciuruit!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport international

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei