Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 feb 2015 - Anul XX, nr. 29 (5841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Clădirea substaţiei de Ambulanţă Rădăuţi necesită reparaţii capitale de 560.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava, dr. Daniel Martiniuc, vrea să reabiliteze complet, cu bani de la Ministerul Sănătăţii, sediul substaţiei din Rădăuţi. 560.000 de lei este suma necesară pentru ca angajaţii de la Rădăuţi să aibă condiţii decente de lucru, iar autosanitarele să fie parcate în garaje care să le ferească de intemperii.

În adresa pe care a înaintat-o superiorilor de la Bucureşti, şeful SAJ Suceava arată că imobilul aparţine Primăriei Rădăuţi şi a fost preluat de substaţia de ambulanţă în anul 1995, însă de atunci nu a mai fost modernizat. Este vorba de o clădire aflată în curtea spitalului vechi, cu parter şi etaj, care adăposteşte şi garajele şi care se află într-o stare avansată de degradare. „Pentru asigurarea condiţiilor de igienă şi confort este nevoie de reparaţii şi finisaje interioare şi exterioare. Lucrările ar presupune inclusiv reorganizarea şi modernizarea grupurilor sanitare, a holurilor şi a garajelor, precum şi izolarea termică a clădirii”, a declarat directorul Martiniuc.

 

42 de angajaţi şi şapte ambulanţe, la substaţia din Rădăuţi

El a explicat că dacă va primi fonduri de la ministerul de resort va renova în acest an cabinetul medicilor, camera asistentelor, dispeceratul, vestiarul, camera ambulanţierilor, camera de dezinfecţie şi dezinsecţie, holurile de la etaj şi parter, casa scării, camera de tratamente şi consultaţii, camera de prim ajutor, oficiul, grupurile sanitare, farmacia, camera centralei termice, depozitele de materiale infecţioase şi garajele. Investiţiile vor consta în refacerea pereţilor şi a tavanelor, dar şi a pardoselii care va fi înlocuită cu linoleum sanitar. Totodată, vor fi refăcute instalaţiile electrice şi sanitare, va fi recondiţionată instalaţia termică, se va înlocui tâmplăria de lemn de la uşi şi ferestre cu materiale PVC şi se vor monta noi corpuri de iluminat.

Substaţia de Ambulanţă Rădăuţi deserveşte 142.641 de locuitori şi o suprafaţă de 845 de kmp. Aici lucrează 42 de oameni – doi medici, 16 asistenţi medicali, patru dispeceri şi 20 de ambulanţieri. Parcul auto al substaţiei Rădăuţi cuprinde şapte ambulanţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clădirea substaţiei de Ambulanţă Rădăuţi necesită reparaţii capitale de 560.000 de lei.
 Vizualizări articol: 896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clădirea substaţiei de Ambulanţă Rădăuţi necesită reparaţii capitale de 560.000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Așchii cu vin Cu aluaturile dulci pătrundem în zona gusturilor cizelate. Mâncăm plăcinte, foitaje., cornulețe și alte „cofeturi” nu doar pentru că organismul are nevoie de zahăr. E clar că ele ne plac. Așa de mult, încât am... Citeşte