Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 253 (5460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locuri vacante

Patru posturi de asistente-şefe, scoase astăzi la concurs de Spitalul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante de asistente-şefe, astăzi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde sunt scoase la concurs posturile vacante de asistente-şefe din secţiile Pneumologie, Psihiatrie, ORL şi Oftalmologie.

Anunţul a fost făcut de managerul unităţii sanitare, Vasile Rîmbu, care a precizat că prima probă a examenului, cea scrisă, este programată a se desfăşura cu începere de la ora 09.00. După testul scris, candidaţii vor susţine proba orală şi prezentarea de proiect.

„La Pneumologie locul s-a eliberat prin comasarea celor două secţii de profil, în timp ce la Psihiatrie nu aveam titular pe post. La ORL postul s-a vacantat în urma pensionării, iar la Oftalmologie prin mutarea în alt sector, la cerere, a fostei asistente-şefe”, a arătat Vasile Rîmbu.

Concursul de astăzi va fi urmat de altul, organizat luna viitoare, pentru ocuparea a patru posturi de medici (câte unul la Obstetrică Ginecologie şi Diabet şi doi la Unitatea de Primire a Urgenţelor), unul de farmacist şi unul de bioinginer. Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava a anunţat ieri că a primit aprobarea Consiliului Judeţean pentru suplimentarea numărului de personal, iar examenul va fi organizat în termen de 30 de zile de la publicarea celor şase posturi vacante, dintre care patru de medici, în revista Viaţa Medicală.

 

Solicitare la Ministerul Sănătăţii, pentru deblocarea a 47 de posturi vacante din spital

Vasile Rîmbu a adăugat că deficitul de personal continuă să rămână mare, iar lipsurile la acest capitol ar putea fi suplinite tot în acest an, conform principiului „unu la unu”, respectiv la un post ocupat devenit vacant, un post ocupat. El a explicat că din această vară în spital s-au eliberat mai multe locuri de muncă prin plecarea unor angajaţi, context în care a solicitat de la Consiliul Judeţean aprobare pentru scoaterea la concurs a altor patru posturi de medic în secţiile Chirurgie Generală, Ortopedie şi Traumatologie, ORL şi Medicină Dentară de Urgenţă.

Pe de altă parte, până la finele anului, schema de personal a Spitalului Judeţean de Urgenţă s-ar putea extinde cu alte câteva zeci de posturi, a mai anunţat Vasile Rîmbu, care a explicat că a solicitat ministerului de resort, prin Consiliul Judeţean Suceava, deblocarea a 47 de posturi vacante. Este vorba de 23 de posturi de asistent medical generalist, zece de infirmier, şapte de îngrijitor, doi de registratori medicali şi câte unul de brancardier, casier, bioinginer, farmacist-şef şi farmacist.

De menţionat că, la ora actuală, schema de personal a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava cuprinde circa 1.200 de salariaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru posturi de asistente-şefe, scoase astăzi la concurs de Spitalul Suceava.
 Vizualizări articol: 1446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru posturi de asistente-şefe, scoase astăzi la concurs de Spitalul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei