Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 253 (5460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Viitorul preşedinte al ţării va păşi pe un covor de dosare penale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În luna noiembrie a anului viitor vor avea loc alegeri pentru desemnarea noului preşedinte al scării de bloc unde locuim cu toţii. România. Din deducţiile şi informaţiile mele, cărţile vor fi făcute pentru mihai-răzvan ungureanu. Omul cu pile mari, prelucrate la strunguri americane.

Vorbind cinstit, altul mai breaz chiar că nu e de găsit. Măcar ăsta poartă costume croite din stofă fină, internaţională. În plus, va urma cu sfinţenie dorinţa domnitorului Ştefan cel Mare: aceea ca ţara să nu fie închinată ruşilor.

În privinţa politicii interne, aşteptările noastre sunt mult mai mici. În spatele lui, aşteaptă o armată lacomă. Pilăraia va continua, corupţia la fel, sărăcia va cunoaşte acelaşi trend. Oricum ar fi, însă, acest bade ungurean, mai duşmănos ca băsescu şi/sau ponta chiar dac-ar vrea nu ar reuşi să fie.

Până atunci însă, mai este oleacă de timpuleţ. Un an. Un an în care ne vom bucura de un spectacol perpetuu. Acela al arestărilor pe bandă rulantă. Căci pentru a-i netezi calea lui mru, trebuie discreditate stânele de unde provin contracandidaţii lui cei mai puternici. Stâna pesedistă şi stâna penelistă.

Penelişti şi pesedişi de vârf vor intra în puşcărie ca într-un club select, cu bocceluţele pe umăr. Senatori, miniştri, primari. Cât mai mulţi şi mai diverşi. Dar şi ziarişti care le-au ţinut partea. În bocceluţe, vor avea unguentul care le va face sexul anal mai neted, mai puţin traumatizant.

Dosarele stau pregătite, gata să fie luate de pe raftul unde sunt aliniate frumos, în ordine alfabetică. De la litera A, unde aşteaptă alde antonescu şi – am motive să cred - adomniţei. Până la litera V, cu voiculescu şi vosganian. Loviturile vor veni nimicitor. Lumea trebuie să vadă ce potlogari sunt peneliştii şi pesediştii. De parcă nu ar şti. E un preludiu pentru ca votul pentru mru să alunece mai bine.

Nu-i chiar corect. Dar aşa merg treburile în România. O afacere bună ar fi o agenţie de pariuri unde să se parieze pe numele viitorilor arestaţi.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viitorul preşedinte al ţării va păşi pe un covor de dosare penale.
 Vizualizări articol: 1329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Viitorul preşedinte al ţării va păşi pe un covor de dosare penale3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Duma trimis de
( 3 dec 2013, 16:40:38
Inca o duma aruncata in zeflemea, sa vada cum reactioneaza fraierii...Ai nota 3, autorule!Stai jos si taci din gura...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei