Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 253 (5460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Suceava

„Munţi” de material antiderapant şi zeci de utilaje, pregătite pentru deszăpezirea străzilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Conducerea Primăriei Suceava a verificat ieri dimineaţă modul în care firma de salubrizare Rosal s-a pregătit pentru intervenţiile la deszăpezire pe străzile municipiului.

După ce a făcut o trecere în revistă atât a mormanelor de sare, nisip, ori amestec de nisip şi sare, dar şi a utilajelor Rosal, primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a arătat mulţumit de pregătirile făcute: „Stocurile actuale de intervenţie sunt de 475 de tone de sare şi 750 de metri cubi de nisip, sunt suficiente pentru două luni de zile. O parte au fost deja amestecate, pentru a fi utilizate oricând e nevoie. Chiar şi în cursul zilei de astăzi am făcut eforturi să dăm bani să mai aducă două maşini de sare”.

Lungu a făcut un tur şi al parcului auto al Rosal, pregătit pentru intervenţiile pe timp de iarnă, 19 utilaje fiind dotate cu lamă şi sărăriţe.

“Sunt şi elemente de noutate, precum cele două maşini de teren cu plug în faţă şi sistem de împrăştiere de material antiderapant în spate, care vor fi folosite la intervenţii pe străzile înguste. De asemenea, s-au dotat şi cu patru freze de zăpadă, pentru intervenţia pe trotuare. Este un parc auto suficient pentru această iarnă, oamenii sunt pregătiţi pentru a interveni şi cred că vor face faţă cu brio acestei ierni”, a fost concluzia primarului Lungu.

De pe 15 noiembrie va fi activat şi dispeceratul de intervenţii pe timp de iarnă, iar reprezentanţii Primăriei Suceava vor fi în legătură permanentă cu cei de la Rosal, pentru intervenţii rapide şi eficiente, oriunde sunt probleme de circulaţie în municipiul Suceava.

„În perioada 15 noiembrie – 15 martie activăm dispeceratul de intervenţii la deszăpezire, care va funcţiona 24 de ore din 24, iar sesizările din trafic vor putea fi transmise la orice oră la numărul de telefon 0230-519669”, a precizat directorul Rosal Suceava, Adrian Niculescu.

O măsură suplimentară, care va fi luată în perioada imediat următoare, este cea de amplasare de containere cu material antiderapant, pe străzile în pantă: 22 Decembrie, Calea Unirii, Cernăuţi, Mitropoliei, Mărăşeşti, Mărăşti, Vasile Grecu şi 1 Decembrie 1918.

În total, pe timp de iarnă, cei de la Rosal au de intervenit pe un număr de 380 de străzi din municipiul Suceava, după un plan de priorităţi, în funcţie de gradul de circulaţie al fiecărei artere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Munţi” de material antiderapant şi zeci de utilaje, pregătite pentru deszăpezirea străzilor.
 Vizualizări articol: 1976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Munţi” de material antiderapant şi zeci de utilaje, pregătite pentru deszăpezirea străzilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce mandrie pe capul lui!!! trimis de
(30 oct 2013, 13:45:21
Inchipui-ti-va muntii aia de piatra si sare pe strazile orasului ( si numai in doua luni, per total cantitatea va fi de 3 ori mai mare ), inchipuiti-va ca fiecare o vom cara in casa, pe masini, se va scurge in canalizare, pe spatiile verzi si sub forma de praf in plamanii nostri. Este o bataie de joc constanta a acestui individ, PRIMAR al acestui MIZERABIL de oras, de noi, de sanatatea noastra si a copiilor nostri. Sunt cartiere in Suceava care nu au fost maturate de luni de zile, este un praf si o mizerie de nedescris, oare cat mai putem suporta. Nimeni nu ia atitutdine! Muntii aia de piatra si sare puteau fi inclocuiti, cu CLORURA DE CALCIU SI MAGNEZIU, asa cum se intampla in toate orasele CIVILIZATE! Va puteti inchipui in VIENA, PARIS, BERLIN, sau orice alt orasel dintr-o tara civilizata, sute de tone de piatra si nisip aruncate prin oras? NICIODATA! Si in Romania, in special in Ardeal, orasele sunt dezapezite cu CLORURI? De ce aia pot si prelipcarul nu? Cu ce am gresit noi sa inghitim atata praf zilnic? RUSINE TARANE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei