Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 57 (5264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În Suceava, pe Mărăşeşti

Clinica unde aparatele fac minuni cu corpul tău

Click aici pentru VIDEO

 

Pe strada Mărăşeşti din municipiul Suceava se află o clinică inedită în toată Moldova - Endermo Clinic, un centru de sănătate şi înfrumusețare, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, o clinică fără bisturiu şi intervenţii chirurgicale, cu aparate care înlocuiesc operaţiile estetice şi fac minuni cu corpul dumneavoastră. Sunt aparate de ultimă generaţie care întrec în rezultate orice dietă sau orele chinuitoare de antrenamente de fitness ori la sala de forţă.

Unul dintre aceste aparate este Huber Motion Lab, o tehnologie unică în România. 

Un laborator, o întreaga sală de fitness, forţă, gimnastică, într-un singur aparat.

Clientul se aşază pe platforma oscilantă a aparatului, se prinde de braţele acestuia şi începe o serie de exerciţii interactive 3D. Aparatul are integrate peste 400 de exerciţii, schimbând periodic poziţia corpului, în funcţie de rezultatele pe care doreşte să le obţină şi antrenamentul ales de kinetoterapeut.

„Este o tehnologie inovatoare, fie că doreşti să-ţi remodelezi corpul, să îţi întărești anumite grupe musculare sau să te antrenezi într-o anumită ramură sportivă. O şedinţă durează 35 de minute, iar primele rezultate apar chiar de la început”, ne explică George Morari, kinetoterapeutul Endermo Clinic.

 

Pierdeţi 10% din masa de grăsime şi câştigaţi 2 kilograme de masă musculară

Câteva minute la Huber Motion Lab sunt echivalentul a două ore la sala de fitness, iar după numai un abonament la acest aparat, susţin specialiştii clinicii, pierdeți 10% din masa de grăsime şi câștigați 2 kilograme de masă musculară.

Cellu M6 Endermolab este un alt aparat revoluţionar în domeniul esteticii şi remodelării corporale. Clientul îmbracă un costum special LPG, se întinde pe patul din piele premium şi este masat cu ajutorul unor role mecanice, al căror rol este diferit: slăbire, tonifiere şi resculptare, netezire. O tehnică non-invazivă, fără efecte secundare, dar cu rezultate spectaculoase.

„Obiectivele lipomasajului sunt legate de pierderea în circumferinţă, remodelarea zonelor cu probleme, fie netezirea celulitei, tonifierea musculaturii sau eliminarea surplusului de apă,greutatea fiind pe plan secund”,precizează kinetoterapeutul clinicii de pe strada Mărăşeşti.

Cellu M6 Endermolab are şi o a doua componentă, cea de endermolift – remodelare facială sau lifting facial nechirurgical. 100% natural, pentru eliminarea acelor pungi de la oboseală din jurul ochilor, riduri, subțiere a feţei, inclusiv bărbia dublă, regenerare celulară şi multe altele.

Folosite împreună, Cellu M6 Endermolab şi Hubber Motion Lab au rezultate spectaculoase. În 16 şedinţe, potrivit studiilor făcute, scad 5 centimetri în talie, se pierde 16% din grăsimea localizată pe abdomen, 5% din masa totală de grăsime şi rezultă 100% eficacitate în arderea grăsimilor.

 

Scădere în greutate, scădere în centimetri, eliminarea celulitei şi tonifierea musculară

Un alt aparat vedetă din dotarea Endermo Clinic este Ultratone de la Futura-pro, o tehnologie de ultimă oră în domeniul stimulării musculare, o procedură mult peste acea electrostimulare de care ştie toată lumea. Lucrează atât la nivel corporal, cât şi facial, iar într-o singură şedintă se pot lucra mai multe obiective şi zone diferite, fie că se doreşte pierdere de centimetri în jurul abdomenului, lifting fesier ori program de anticelulită la membrele inferioare.

Futura-pro este constituit dintr-un complex de 44 de unde care se pot combina în peste 150.000 de stadii progresive într-un program în care obiectivele sunt scădere în greutate, scădere în centimetri, eliminarea celulitei şi tonifierea musculară.

 

Aparatul folosit de celebra Madonna

Mihaela Iacob este esteticianul care face minuni cu feţele clientelor. Nu singură, e drept, ci cu ajutorul celor mai noi tehnologii în domeniu - Hydradermie lift, Hydraclean, sub binecunoscutul brand internaţional Guinot, Beauty Defect Repair,  aparate care vă scapă de riduri, acnee, de cicatrici, iar faţa vă întinereşte de la o şedinţă la alta printr-un lifting non-chirurgical.

Oxy-life, aparat pe care îl foloseşte celebra cântăreaţă Madonna, se află de asemenea în dotarea Endermo Clinic.

“Tratamentul se bazează pe infuzie de oxigen pur şi combină acţiunea masajului conectival cu infuzia de oxigen, care introduce în profunzimea pielii ingredienţii activi”, arată Mihaela Iacob, prezentând şi rezultatele obţinute pentru corp cu ajutorul aparatului Madonnei: reducerea gradului de celulită, fermitate cutanată, îmbunătăţirea aspectului pielii, scăderea procentului de ţesut adipos, resculptarea formelor, repararea vergeturilor şi cicatricilor, regenerare tisulară, îmbunătăţirea ciculaţiei sangvine etc.

Tehnic SPA de la Guinot este duşmanul celulitei şi are rol şi în subțierea picioarelor şi a taliei. „Se lucrează la diferite intensități, depinde de fiecare cât dorește să slăbească sau să scadă în centimetri”, adaugă esteticiana.

 

Epilare definitivă şi un bronz perfect în câteva minute

Epilare definitivă? Se poate, tot la Endermo Clinic cu ajutorul unui aparat denumit Anthelia, prin tehnica luminii intens pulsate.

„Pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp sau de pe faţă  procedura este astfel: răcim zona care urmează a fi tratată câteva secunde, aplicăm un gel special care se foloseşte de obicei şi la ecografie, setăm foto tipul pielii şi grosimea firului de păr, facem presiune pe piele în zona în care dorim epilarea, iar aparatul produce o lumină intensă, fără efecte secundare”, ne arată Mihaela Bârsan, cosmetician în cadrul clinicii. 

Şi asta e tot. Simplu, nu?

O altă procedură extrem de simplă, dar foarte eficace, este bronzarea organică. Concret, în câteva minute eşti bronzat(ă), ca şi cum ai fi stat o săptămână la soare. Cu ajutorul unui sistem de pulverizare SunJunkie, se aplică pe corp o „brumă” fină automatizată de soluţie bronzantă. Totul în  30 de minute, pentru un bronz perfect care ţine cel puţin două săptămâni.   

Este cea mai sigură metodă de bronzare, în orice lună din an.

 

Împachetări. La fiecare şedinţă se pierd 2 până la 5 centimetri din ţesutul adipos

Centrul de înfrumuseţare de pe strada Mărăşeşti are în ofertă şi tratamentul de împachetări cu parafango şi thalassalgo care detoxifică, exfoliază, hrăneşte şi relaxează pielea.

Rezultatele sunt spectaculoase: la fiecare şedinţă se pierd 2 până la 5 centimetri din ţesutul adipos, iar după zece şedinţe se obţine pierderea a 4-6 kilograme.

În dotarea Endormoclinic intră şi Kryolan Professional Make-up, care de peste şapte decenii este specialistul nr. 1 în produse profesionale de make-up pentru teatru, film şi televiziune pe plan global.

O gamă ce include peste 16.000 de produse în 750 de nuanţe, care promite şi satisface orice dorinţă a unui make up artist.

 

„Oferim metode revoluţionare de slăbire, remodelare, detoxifiere, regenerare, întinerire şi înfrumuseţare”

Managerul Endermo Clinic, Daniela Popovici, îşi descrie centrul drept „locul în care frumuseţea trece la alt nivel”.

„Suntem o echipă tânără şi profesionistă, unde performanța şi eficienţa maximă au dus la rezultate excelente la toate tipurile de tratamente. Ne dorim să oferim clienţilor noştri metode revoluţionare de slăbire, remodelare, detoxifiere, regenerare, întinerire şi înfrumuseţare. Fiecare client care ne trece pragul beneficiază de consiliere şi o diagnoză personalizată, astfel încât să obţină rezultatele dorite, garantate şi în cel mai scurt timp”, a declarat Daniela Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clinica unde aparatele fac minuni cu corpul tău.
 Vizualizări articol: 4894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 9 voturi
Clinica unde aparatele fac minuni cu corpul tău2.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aista da aparat trimis de
(11 mar 2013, 11:34:53
cred ca la aista aparat trebi dus awecedar,poietu di serviciu,oare sa-l poata ajuta cu ceva sau ba?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei