Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2007 - Anul XII, nr. 299 (3668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Remediu

Mierea, eficientă împotriva tusei

Acest tratament tra­diţional folosit în timpul răcelii s-a dovedit a fi mult mai eficient împotriva tusei în comparaţie cu medicamentele foarte costisitoare existente pe piaţă.

Când vine vorba despre tratarea tusei copiilor, mierea, remediul vechi de secole, este cea mai bună opţiune deoarece alină simptomele bolii.

În cadrul unui studiu care a vizat 105 copii cu vârsta cuprinsă între doi şi 18 ani, realizat de cercetătorii de la Universitatea din Pennsylvania, s-a observat că o linguriţă de miere luată cu 30 de minute înainte de culcare ajută la tratarea tusei şi a sistemului respirator. Specialiştii afirmă că mierea are capacitatea de a trata răceala deoarece alină tusea şi favorizează secreţia de salivă.

De asemenea acest ingredient natural ajută la reglarea somnului micuţilor. Cercetătorii au realizat o comparaţie între miere şi dextrometorfan, ingredientul activ existent în majoritatea mixturilor împotriva tusei. Aceştia au observat că nu există diferenţe majore între pacienţii trataţi cu substanţa respectivă şi cei care nu au urmat vreun tratament.

Sursa: www.adevarul.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mierea, eficientă împotriva tusei.
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Mierea, eficientă împotriva tusei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci în pâine 4 porţii - 80 minute400g ciuperci100g smântână1 leg. pătrunjel50ml ulei50g unt80g caşcaval2 cepe2 căpăţâni de usturoi4 chifle sau pâini rotunde mai mari1 linguriţă chimen1 linguriţă cimbru uscat1/2... Citeşte