Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 166 (7167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Simona Halep a primit Ordinul „Crucea Patriarhală”

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, i-a oferit ieri, 18 iulie 2019, campioanei Simona Halep Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni, cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române, în semn de apreciere a realizărilor sale în domeniul tenisului feminin de performanţă şi a credinţei sale creştin-ortodoxe pe care o mărturiseşte public prin semnul Sfintei Cruci. Le evenimentul care a avut loc în Salonul „Sfinţii Români” din Reşedinţa Patriarhală a participat şi familia Simonei Halep.

În Salonul „Sfinţii Români” din Reşedinţa Patriarhală, campioana Simona Halep şi familia ei s-au întâlnit cu Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Preafericirea Sa i-a oferit Simonei Halep Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni.

În cuvântul rostit cu acest prilej, Patriarhul României  a evidenţiat faptul că Simona Halep este un simbol internaţional al poporului român şi a arătat că Biserica preţuieşte modul în care mărturiseşte credinţa creştin-ortodoxă. „Suntem bucuroşi că astăzi s-a acordat din partea Patriarhiei Române cea mai înaltă distincţie Simonei Halep, pe care noi o iubim, ca fiind cea mai de seamă figură simbolică prezentă a poporului român peste hotare şi ne bucurăm că Simona este pentru mulţi tineri, astăzi, un simbol al hărniciei, perseverenţei şi speranţei. Ne bucurăm să scoatem în evidenţă faptul că toate realizările ei sunt expresia talentului cultivat prin efort constant. Pe lângă toate acestea, Biserica preţuieşte foarte mult faptul că mărturisiţi în public, prin semnul Sfitei Cruci, credinţa creştin-ortodoxă. Prin aceasta arătaţi că reprezentaţi cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic şi talentat. Vă dorim ani mulţi cu sănătate şi bucurie şi mult ajutor de la Dumnezeu în activitatea prezentă şi viitoare!”, a spus Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

De asemenea, campioana Simona Halep a mulţumit pentru distincţia primită şi a subliniat ajutorul pe care l-a primit de la Dumnezeu de-a lungul carierei sale. „Preafericirea Voastră, vă mulţumesc mult şi sunt onorată să primesc această cruce. Întotdeauna Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit şi pentru familia în care am crescut. Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ şi sper să bucur cât mai mulţi oameni şi copii, să-i inspir să reuşească şi ei în ceea ce îşi doresc. Slavă Domnului şi Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi!”, a spus Simona Halep.

La final, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel i-a oferit Simonei Halep o Sfânta Scriptură, ediţia centenar.

Simona Halep este un simbol al performanţei sportive pe plan internaţional, câştigând două turnee de Mare Şlem, Roland Garros în anul 2018 şi Wimbledon în acest an.

(Andrei Butu, sursa: Ziarul Lumina)

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simona Halep a primit Ordinul „Crucea Patriarhală”.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simona Halep a primit Ordinul „Crucea Patriarhală”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei