Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 apr 2015 - Anul XX, nr. 88 (5900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

18 Aprilie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Clubul din Frasin”

Străduindu-se să traducă în fapte sarcinile cultural-educative din această perioadă, activiştii culturali de la Clubul <I.C. Frimu> din Frasin, îndrumaţi de organizaţia de partid, şi-au intensificat activitatea. În primul rînd, formaţia artistică de amatori şi-a îmbogăţit repertoriul. Astfel, coriştii au învăţat cîntece noi ca <Imn de mulţumire partidului>, <Să fii partidului oştean>, <Hora GAC> şi altele, iar recitatorii au învăţat poezii închinate partidului. De altfel, corul şi recitatorii au şi prezentat spectacole cu noul repertoriu, atît în Frasin cît şi în localităţi învecinate. În acelaşi timp, brigada artistică de agitaţie a clubului pregăteşte un program axat pe succesele obţinute de oamenii din comună în cinstea aniversării a 40 de ani de la înfiinţarea PCR. Bogate activităţi culturale vor acea loc şi în perioada care urmează. Se vor organiza seri literare şi culturale pe teme ca <Figura comunistului oglindită în literatura noastră>, <Lumini noi pe harta industrială a patriei>”.

„Zori noi”, Anul XV, nr. 4158, Suceava, Aprilie 1961.

 

„În piaţă la Fălticeni...”

În piaţă la Fălticeni s-au ivit mormane de salată. Cu frunzele înfoiate şi verzi, de un verde subţire şi vaporos, palpitînd ca nişte bulgări de lumină. Oprindu-se în dreptul ei, femei şi bărbaţi contemplau domestica, răscunoscuta şi neaşteptata salată. Nu ştiu dacă vreo dată un fapt banal, ca apariţia unei căruţe de salată, să fi stîrnit atîta senzaţie. Ţineai parcă în mînă o bucurie sau o iluzie concretă, în sacoşe de nailon salata foşnea umed şi mătăsos, o duceai spre casă mîndru ca de-o cucerire...”.

„Zori Noi”, Anul XXIII, nr. 6633, Suceava, Aprilie 1969.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 18 Aprilie.
 Vizualizări articol: 1454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
18 Aprilie3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei