Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 apr 2015 - Anul XX, nr. 88 (5900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La spital

O adolescentă în vârstă de 16 ani, salvată din râul Siret, după ce a vrut să se sinucidă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O minoră în vârstă de 16 ani, elevă, a încercat să-și pună capăt zilelor şi s-a aruncat în râul Siret, fiind salvată de un cioban care a văzut-o pe fată intrată în apă.

Toată povestea s-a petrecut joi seară, în jurul orei 18.30, când un cioban a observat o fată care s-a aruncat în râu, în zona din apropierea unui pod CFR , pe malul comunei Siminicea.

Ciobanul a povestit că tânăra a intrat în apă până la piept şi, realizând că fata are gânduri necurate, a încercat să o convingă să iasă din râu, fiind ajutat de alte două persoane care se aflau în zonă.

La un moment dat, minora a ieşit din apă şi a fugit pe malul opus şi de acolo a coborât în aval, sărind din nou în apă. De data aceasta, întrucât exista riscul ca victima să se înece, ciobanul şi încă o persoană au intrat în apă şi au scos-o la mal.

Minora, identificată în persoana unei adolescente din localitate, se afla în şoc hipotermic, fiind dusă de salvatorii ei către DN 29, în comuna Dumbrăveni, de unde a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava.

 

De ce a recurs la acel gest extrem

Cazul a ajuns şi în atenția polițiștilor, care au stat de  vorbă cu rudele minorei, aflând că aceasta avea un prieten din altă localitate, care ar fi plecat în străinătate.

Cu puţin timp înaintea tentativei de sinucidere, a povestit familia victimei, adolescenta a vorbit la telefon cu acel băiat, iar în timpul conversației a ieșit din casă şi a plecat, fără să spună nimănui nimic. În aceste condiții, bănuiau rudele, cel mai probabil motivul pentru care adolescenta a recurs la acel gest extrem a fost o ceartă cu prietenul ei.

La spital, medicii i-au acordat primul ajutor minorei şi spun că starea de sănătate a acesteia este stabilă, în afara oricărui pericol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O adolescentă în vârstă de 16 ani, salvată din râul Siret, după ce a vrut să se sinucidă.
 Vizualizări articol: 4621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 5 voturi
O adolescentă în vârstă de 16 ani, salvată din râul Siret, după ce a vrut să se sinucidă3.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei