Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 nov 2007 - Anul XII, nr. 277 (3649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

21 Noiembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Recrutările în districtul Sucevei

„În 3 Decemvrie 1914 încep recrutările în districtul Sucevei. Se invită venerabilii păstori de suflete să îndeplinească, din acest motiv, fiecare în biserica din enoria sa, în ziua înainte de asentare, pentru cei care pleacă, sf. liturghie, împreună cu sânţirea apei spre întărirea lor sufletească; asemenea, la dorinţă, să-i mărturisească şi să-i îngrijească cu sf. taine; totodată să ţie la această ocazie şi o cuvântare patriotică celor prezenţi”.
„Viaţa Nouă”, Anul III, nr. 149, Noemvrie 1914.

 

„Inaugurarea noului an premilitar”

„Duminică, 1 Noiembrie, tineretul premilitar al Sucevei a îmbrăcat haină de sărbătoare. Inaugurarea celui de-al III-lea an premilitar s’a serbat într’un chip deosebit, printr-un program alcătuit pe ziua respectivă. La ora 9, din sala festivă a primăriei oraşului, unde toţi tinerii erau adunaţi, s’a ţinut o şedinţă solemnă de inaugurare în faţa tuturor şefilor de autorităţi civile şi militare. ...La orele 9 seara a avut loc, în cadrul aceleaşi festivităţi, un festival naţional în care s’au comemorat 337 de ani dela intrarea lui Mihai Viteazul în Alba Iulia şi 20 de ani de la intrarea României în războiu”.
„Glasul Bucovinei”, Anul XIX, nr. 4938, 7 noiembrie 1936.  

 

„La staţia Aviasan”

„Pentru ca transportul cu avionul al bolnavilor şi medicamentelor să se desfăşoare în bune condiţii şi pe timpul iernii, la staţia Aviasan din Suceava au fost luate din vreme toate măsurile necesare. Astfel, au fost pregătite avioanele pentru exploatarea de iarnă, iar personalul tehnic şi navigant a fost examinat de o comisie a Direcţiei transporturi aeriene. Numai în trimestrul al III-lea la staţia Aviasan Suceava au fost efectuate 259 ore de zbor. Tot în acest trimestru au fost transportaţi 82 bolnavi, 5 medici specialişti, 181 kg sînge conservat, însemnate cantităţi de medicamente”.
„Zori Noi”, Anul XIX, nr. 5270, Suceava, Vineri 20 noiembrie 1964.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 21 Noiembrie.
 Vizualizări articol: 614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21 Noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei