Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2008 - Anul XIII, nr. 211 (3892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Ioan Catalin NECHIFOR

Ioan Catalin NECHIFOR


PSD

Vodă prin lobodă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campion al vizitelor în teritoriu, mai mult sau mai puţin de lucru, Traian Băsescu a revenit săptămâna trecuta în judeţul Suceava, fapt de altfel absolut normal şi care ţine de fişa postului de preşedinte al României. Important după un astfel de demers este să vedem ce s-a schimbat în bine şi ce nu, pentru că azi nu mai este ca în urmă cu vreo patru ani, când unii se răsteau la sinistraţi, întrebându-i de la înălţimea domniilor lor dacă nu ar vrea cumva palate în loc de casele acoperite de apă.

Traian Băsescu a învăţat demult lecţia apei şi ca atare, având şi un comportament popular spre populist, reuşeşte să îşi creeze o imagine de salvator, un superbăse al celor care îl parodiază de la grupul Divertis. Însă chiar şi aşa, multe nu se vor schimba prea repede în urma unor catastrofe naturale, precum cele de la sfârşitul lunii iulie, nici dacă vine zilnic preşedintele.

Viaţa obişnuită, pe care o aveau oamenii înainte de a-şi pierde agoniseala de-o viaţă, nu poate fi readusă cu una, cu două. Pentru asta e nevoie de solidaritate şi de înţelegere şi se pare că tocmai asta îi lipseşte preşedintelui Băsescu. Nu sunt eu în măsură să judec activitatea prefectului şi a preşedintelui de Consiliu Judeţean, dar nici preşedintele României nu a judecat corect, în urmă cu câteva zile, atunci când l-a desfiinţat pe prefectul Băişanu şi l-a lăudat pe preşedintele Flutur pentru acţiunea comandamentului pentru situaţii de urgenţă. Chiar dacă a început campania electorală, anumite lucruri trebuie tratate cu decenţă şi cu înţelegere, altfel trecem mult prea uşor prin viaţă, ca vodă prin lobodă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vodă prin lobodă.
 Vizualizări articol: 787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vodă prin lobodă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ioan Nechifor, emblema raului din RO trimis de
( 8 sep 2008, 13:57:21
Cine nu-l cunoaste pe Ioan Nechifor, va spun eu, este un nimeni care roade aproape 6000 Euro pe luna(din munca poporului Roman). A ajuns in PE ca musca'n lapte, a fost votat la comanda PSD/PCR, obtinadnd 5% din voturi. Si, uite asa, un nimeni cu diplome luate pe shpert, fara nici o realizare profesionala a ajuns sa critice, admonesteze si sa someze prededintele Romaniei, astfel jignind milioanele de romani care l-au ales (si reales). Presedintele reprezinta tara, cetateanii si aspiratiile poporului si, nicidecum simtamintle lui persoaale. Constitutia nu da voie la asa ceva.

Deci, Nechifor, Mirela, Stan, Mirza, Ciordache, Besinariu si alte zoaie comuniste PSD/PCR isi permit continuu sa-si asocieze numele lor (de chaka) cu numele Dlui Traian Basescu, lucru pe care-l consider o insulta la adresa poporului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Mihai ŞTEFANOAIA
Mihai ŞTEFANOAIA
Ioan Cătălin NECHIFOR
Ioan Cătălin NECHIFOR
Romică ANDREICA
Romică ANDREICA
Aurel BURCIU
Aurel BURCIU
Cezar IOJA
Cezar IOJA
Dragoş Mircea DANUBIANU
Dragoş Mircea DANUBIANU

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei