Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Ioan Catalin NECHIFOR

Ioan Catalin NECHIFOR


PSD

Păr de lup

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Unii speră că năravul îşi pierde din capacitatea de schimbare, odată cu trecerea timpului. Perfect de acord, însă nu se aplică în cazul unor lupi, mai mult sau mai puţin de mare, precum Băsescu şi Tăriceanu. Doi "masculi", liderii unei haite înfometate care s-a văzut nesperat deasupra unei hălci mari de carne - guvernarea.

O pradă promiţătoare: ritmul de creştere economică de aproape 9% în 2004, peste 2 miliarde de Euro în vistierie, numai buni de cheltuit pe apărarea ţării de nemiloasa gripă aviară, inventată în laboratoarele PNL-PD. Din păcate, acea moştenire, care, spre deosebire de cele din trecut nu a fost catalogată ca fiind grea, sau de trista amintire, nu a fost suficientă pentru dorinţa lupilor mai bătrâni sau mai tineri aciuaţi prin Alianţa D.A..

După ce s-au mârâit unul la altul la umbra pădurii din Cotroceni, lupul de mare a trecut la altfel de metode, aşa încât să-l facă pe lupul mai tânăr să-i asculte porunca, ajungând până acolo încât a folosit-o chiar şi pe Scufiţa Roşie în rol de port-bileţel. Istoria a continuat cu noi episoade, unele în care lupul cel tânăr îşi băga coada între picioare, altele în care îşi zburlea blana de ziceai că-i Arnold în rol de Terminator. Cert este ca relaţia lor pasională s-a jucat zi de zi în zona protejării propriei lor haite, iar acum, când perspectiva de a pierde ciolanul devine reală, năravurile lor converg către o zonă în care eforturile lor conjugate pot să ţină deoparte ceilalţi doritori de a ajunge la guvernare. Semnele sunt clare, acceptarea fără comentarii a miniştrilor Predoiu şi Comănescu, iar mai nou declaraţia premierului că după alegeri ar putea forma din nou un guvern PNL-PD(-L). Semn că lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Vom vedea în curând şi părerea vânătorului. Sper să avem suficiente cartuşe.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păr de lup.
 Vizualizări articol: 1123 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Păr de lup5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lupul moralist trimis de
(23 apr 2008, 20:01:57
tov. ioan nechifor, lup moralist, vorbeste parca ar fi fost detinut politic pe vremea comunistilor si, nu membru PSD/PCR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Mihai ŞTEFANOAIA
Mihai ŞTEFANOAIA
Ioan Cătălin NECHIFOR
Ioan Cătălin NECHIFOR
Romică ANDREICA
Romică ANDREICA
Aurel BURCIU
Aurel BURCIU
Cezar IOJA
Cezar IOJA
Dragoş Mircea DANUBIANU
Dragoş Mircea DANUBIANU

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei