Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2020 - Anul XXV, nr. 285 (7590)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Marian Andronache: Parlamentarii PMP vor susține reducerea birocrației pentru ca fermierii să poată accesa fondurile europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, a declarat că această formațiune politică va milita, prin viitorii săi parlamentari, pentru reducerea birocrației în așa fel încât fermierii din România să poată accesa mai ușor fondurile europene disponibile în domeniul agriculturii. Marian Andronache se află pe primul loc pe lista PMP Suceava pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020. „Pentru satul românesc ne dorim locuri de muncă și dezvoltare sustenabilă. Noi, Partidul Mișcarea Populară, ne asumăm să redăm respectul pe care îl merită producătorii locali și să îi reprezentăm cu cinste în Parlament.

Pe 6 decembrie vă invităm să votăm listele Partidului Mișcarea Populară Suceava pentru Parlamentul României”, a spus Marian Andronache. El consideră că România va renaște atunci când agricultura va face performanță, iar statul are obligația să investească mai mult în dezvoltarea economiei agricole.
În acest sens, Andronache a precizat că PMP susține acordarea de subvenții egale pentru fermierii români şi cei din celelalte ţări ale Uniunii Europene. De asemenea, liderul PMP Suceava a arătat că acest partid vine cu o serie de propuneri concrete pentru dezvoltarea agriculturii, amintind aici de decolmatarea canalelor de irigații, repararea sistemelor de pompare, achiziția de sisteme fixe și mobile de irigații şi oferirea gratuită a apei fermierilor, construirea a 8 – 10 centre de colectare legume, fructe și zarzavaturi în zonele marilor bazine legumicole și producătoare de fructe, dar și acordarea de sprijin financiar prin granturi şi fiscalitate scăzută pentru agricultura ecologică.

Marian Andronache a adăugat că PMP susține ca ajutorul de minimis acordat celor care produc roşii, prin Programul Tomata, să fie extins şi la alte culturi, dar în același timp propune și implementarea unui program intitulat „Primul solar” prin care să se acorde granturi guvernamentale celor care vor să-şi construiască o fermă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache: Parlamentarii PMP vor susține reducerea birocrației pentru ca fermierii să poată accesa fondurile europene.
 Vizualizări articol: 1914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Marian Andronache: Parlamentarii PMP vor susține reducerea birocrației pentru ca fermierii să poată accesa fondurile europene1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei