Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 260 (7261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Florin Hrebenciuc a revenit oficial în PMP Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre membrii fondatori ai Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, Florin Hrebenciuc, a revenit, oficial, în cadrul acestei formaţiuni politice. Florin Hrebenciuc a participat, ieri, alături de liderul PMP Suceava, Marian Andronache, la o conferinţă de presă în care a ţinut să-i mulţumească acestuia și celorlalţi membri ai partidului pentru primirea călduroasă de care a avut parte la reîntoarcerea în partid. Florin Hrebenciuc a declarat că a revenit „direct în tranșee”, într-un moment în care timpul nu îi permite să mai aibă o perioadă de acomodare. „Am fost din 2001 membru PD, apoi PDL și ulterior PNL, după care am devenit membru fondator în PMP Suceava. Acum cinci ani, din motive personale, m-am retras și astăzi mă reîntorc în partid alături colegii mei, unde am pus suflet și timp pentru a construi acest partid aici la Suceava. Mă întorc în primul rând pentru comunitate, pentru oameni, pentru familie, pentru că eu cred că la un moment dat va veni și timpul celor care luptă și muncesc pentru a construi o Românie mult mai corectă și mai transparentă”, a explicat Florin Hrebenciuc. El a subliniat faptul că va lupta pentru candidatul susţinut de PMP pentru alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu. Hrebenciuc consideră că acesta este cel mai bun candidat pentru funcţia de președinte al României.

Prezent alături de Florin Hrebenciuc, președintele PMP Suceava, Marian Andronache, i-a mulţumit pentru revenirea în partid. Marian Andronache a spus că Florin Hrebenciuc este un „băsist adevărat”, iar acesta a declarat că nu îi este rușine cu un astfel de titlu deoarece „am început  cu Traian Băsescu în 2001 și merg cu el până la capăt”

După revenirea în PMP Suceava, Florin Hrebenciuc va ocupa funcţia de secretar general adjunct al filialei judeţene.

Reamintim că în anul 2014 Florin Hrebenciuc a anunţat că a luat decizia să se retragă din politică și din conducerea Organizaţiei Judeţene Suceava a acestui partid, dar că va rămâne în continuare membru al PMP. Florin Hrebenciuc a spus atunci că a luat această decizie din motive strict personale, pentru a se dedica mai mult familiei. Înainte de a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară, Hrebenciuc a mai fost membru al Partidului Democrat, între anii 2001 şi 2008, iar apoi membru al PDL, în perioada 2008 – 2013, în ambele formaţiuni politice ocupând funcţii de vicepreşedinte. Hrebenciuc a candidat de două ori pentru Parlamentul European, în anul 2007 din partea PD și în 2014, din partea PMP.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florin Hrebenciuc a revenit oficial în PMP Suceava.
 Vizualizări articol: 4087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Florin Hrebenciuc a revenit oficial în PMP Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei