Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 260 (7261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Către pseudonormalitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clasamentul din Liga noastră cea de toate etapele începe să se dreagă la prima strigare din luna noiembrie, iar vreme să ajungă aproape de varianta pseudnormală, adică FCSB și Dinamo pe locuri de play-off, mai este berechet. Sezonul ăsta se va juca până aproape de Ajun, ca și cum noi chiar am avea treabă la Campionatul European de la anul! Sunt 15 etape jucate până acum, deci încă 11 rămase din sezonul regulat, iar 2019 se va încheia când vor mai fi doar 4 de jucat. CFR e lider, dar plătește tributul prezenței în grupele Ligii Europa, astfel că s-a volatilizat avansul aproape neverosimil avut până de curând față de principala rivală (așa o consider eu), FCSB. Chiar dacă bucureștenii n-ar mai reduce deloc din marjă, cele 6 puncte s-ar face 3, deci o banală distanță de o victorie. Dar dinamica e în favoarea lor, chiar dacă sămânța de scandal e tot acolo, neostoită. Managerul Narcis Răducan și-a dat demisia pentru că Becali îi reproșa ”lucruri puerile”. Mărturisesc că sunt foarte surprins, nu m-aș fi așteptat la așa ceva...

Dinamo, ruda săracă, n-a mai ținut pasul cu rivala, e mai greu cu burta goală. Negoiță e caz de urgență, el ar trebui să vadă meciurile de acasă de la înălțimea unui salon. Păcat de munca lui Uhrin, dar niciun antrenor, cât ar fi el de bun, nu-și poate ține jucătorii în priză fără ca aceștia să-și încaseze salariile. A fost o șansă picată la țanc pentru olteni, care nu reușiseră deloc să profite de rateurile liderului. Nici ei, nici ai lui Hagi, care ne propune acum un nou nume în galantar, Louis Munteanu. Faraon printre juniori, după cum l-a caracterizat Hagi, ”nu prea mai avea ce face acolo”. Gaz Metan părea la un moment dat chiar că luptă la titlu, dar continuă pe un trend descendent exagerat, riscând chiar locul în play-off. În schimb, Astra își revine în sunet de goluri de paradă, marca Budescu. Dacă l-ar seconda și Alibec ca pe vremea lui Șumudică, s-ar anima cu adevărat lupta la vârf. Salutară schimbarea lui Alexa, antrenor cu mentalitate de echipă mică, abia aștept să-l văd pe Bogdan Andone contra celor de la FCSB. Se va întâmpla imediat după meciurile naționalei cu Suedia și Spania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Către pseudonormalitate.
 Vizualizări articol: 1636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Către pseudonormalitate5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei