Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iun 2017 - Anul XXII, nr. 139 (6555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, şi consilierul Andrei Păduraru critică bilanţul primarului Ion Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, şi consilierul local social-democrat Andrei Păduraru au criticat ieri bilanţul primului an din cel de-al patrulea mandat de primar al edilului municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu. La o zi după ce primarul şi-a prezentat bilanţul, spunând că acesta este „pe plus”, consilierul PSD Andrei Păduraru a afirmat în cadrul unei conferinţă de presă că Ion Lungu are „zero realizări” pentru mai multe dintre promisiunile făcute în timpul campaniei electorale. Andrei Păduraru a făcut referire la stadionul din Suceava, sala polivalentă, patinoarul acoperit, la construcţia unui aqua park, la parcul Șipote, precum şi la crearea a 5.000 de locuri de muncă. În schimb, consilierul local PSD a amintit de faptul că în Suceava a crescut cu 35% preţul gigacaloriei, dar şi că taxa de salubritate se majorează cu 80%. „Ni s-a spus că prin această majorare ne aliniem cu preţul altor oraşe. Dar nu există şi o justificare economică în spatele acestei majorări? Dar la curăţenie, parcări, cultură, sport, parcuri şi altele suntem aliniaţi cu celelalte oraşe? De 13 ani tot aşteptăm să ne aliniem şi noi cu marile oraşe, dar stagnăm pe toate planurile. Și trebuie spus că Ion Lungu şi viceprimarul Lucian Harşovschi au minţit când au spus: <caietul de sarcini pentru serviciul de salubrizare este făcut după cel de la Cluj-Napoca, Bistriţa sau Baia Mare>”, a declarat Andrei Păduraru.

 

Dan Ioan Cuşnir: În loc de 5.000 de locuri de muncă, Ion Lungu oferă 5.000 de sarmale pelerinilor care vin la Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou

Consilierul local al PSD a explicat că în toate aceste oraşe, prin caietul de sarcini s-a solicitat ca operatorul de salubrizare să aibă maşini noi, în timp ce la Suceava se acceptă un contract pe o perioadă de 12 ani, iar acest serviciu se va face cu maşini care în momentul de faţă au 10-11 ani vechime, consumă şi poluează mult şi au un grad mic de compactare a gunoaielor. „Ion Lungu şi Lucian Harşovschi au minţit în repetate rânduri când au spus că PSD se opune salubrizării moderne şi trebuie să îşi ceară scuze public. Iar PSD se opune unui caiet de sarcini făcut cu dedicaţie şi neprofesionist”, a mai spus Andrei Păduraru.

Referire la bilanţul făcut de primarul Ion Lungu a făcut şi liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, acesta insistând pe cele 5.000 de locuri de muncă promise în campania electorală de edilul municipiului reşedinţă de judeţ. Dan Ioan Cuşnir a declarat că în locul celor 5.000 de locuri de muncă, Ion Lungu anunţă că împreună cu familia sa va oferi 5.000 de sarmale pelerinilor care vor veni de Sânziene la Mănăstirea "Sfântul Ioan cel Nou". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, şi consilierul Andrei Păduraru critică bilanţul primarului Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 2714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, şi consilierul Andrei Păduraru critică bilanţul primarului Ion Lungu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei