Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2016 - Anul XXI, nr. 288 (6401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alexandru Băişanu: Am votat pentru salvarea României de la a deveni colonie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat ieri, la ieşirea de la urne, că şi-a exprimat votul pentru „propăşirea şi salvarea României de la declin”. Alexandru Băişanu s-a prezentat la vot împreună cu mai mulţi colegi de partid, declarând că votul său a fost dat pentru interesele cetăţenilor. „Am votat pentru o Românie unită în sensul de a reuşi să adunăm toate energiile politice, toate energiile acestui neam şi toate valorile neamului într-un singur sens, într-un singur scop şi anume propăşirea României, salvarea României de la declin şi salvarea României de a deveni colonie. Pe de altă parte, cred că orice politician trebuie să aibă drept cap de afiş al tuturor activităţilor - cetăţeanul, interesele cetăţeanului şi şansa ca acesta să ducă un trai mai bun, şansa să aibă un salariu mai bun, o pensie mai bună, să fie respectat, să fie tăiate acele disfuncţionalităţi birocratice, să avem o administraţie locală şi naţională la vedere, deschisă faţă de cetăţeni”, a spus Băişanu. El consideră că votul de duminică, 11 decembrie, a fost unul extrem de important pentru următorii ani, adăugând că politicienii care vor ajunge la guvernare trebuie să realizeze ceea ce au garantat că vor face pe perioada campaniei electorale. „Votul este foarte important pentru următorii ani, şi dacă cei care vor ajunge la guvernare nu vor face ceea ce au garantat că vor face prin proiectele şi soluţiile prezentate în această campanie, sunt convins că România, peste patru ani, va oferi votul unui partid extremist, care ar face enorm de mult rău ţării. Şi le transmit tuturor politicienilor, inclusiv mie: fiţi serioşi, apucaţi-vă de treabă că nu e de glumă!”, a încheiat Băişanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu: Am votat pentru salvarea României de la a deveni colonie.
 Vizualizări articol: 1969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexandru Băişanu: Am votat pentru salvarea României de la a deveni colonie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort de clătite cu banane Un tort neobișnuit, care poate părea unora prea simplu, prea ”pentru leneși”. Este însă absolut savuros, nu are nevoie de multe eforturi pentru ornat și sigur nu va aștepta prea mult ca să fie savurat...Avem nevoie de:Min. 20 de... Citeşte