Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2016 - Anul XXI, nr. 288 (6401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident mortal

Un şofer de 24 de ani a lovit în plin un pieton şi a fugit. Omul şi-a dat ultima suflare în ambulanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a avut parte de un sfârşit cumplit, fiind lovit foarte violent de o maşină, al cărui şofer nu a oprit la faţa locului. Accidentul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 17.40, pe DJ 208, în satul Budeni, oraşul Dolhasca. Pietonul a murit la scurt timp după accident, în ambulanţa care îl transporta la spital, în timp ce şoferul, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a fost prins a doua zi şi introdus în arest pentru comiterea a trei infracţiuni, una mai gravă ca alta. 

 

Mai multe fragmente de maşină rămase la locul tragediei i-au ajutat pe poliţişti să ajungă la şofer

Florin Mavru, bărbatul în vârstă de 48 de ani, localnic din Dolhasca, se deplasa pe partea dreaptă a părţii carosabile, pe DJ 208, în satul Budeni, pe direcţia Dolhasca spre Paşcani. Un autoturism care venea din spate l-a acroşat şi proiectat violent la câţiva metri distanţă. Personalul medical ajuns la faţa locului ulterior avea să-l găsească pe bărbat cu leziuni foarte grave. El a fost preluat de un echipaj SMURD, murind chiar în ambulanţă, în drum spre Spitalul Municipal Fălticeni. Având în vedere că era vorba de un accident cu fuga autorului de la locul faptei, poliţiştii s-au mobilizat imediat.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a constituit o echipă operativă complexă, la faţa locului ajungând poliţişti criminalişti, judiciarişti şi rutieri. Nu mai puţin de 25 de poliţişti au lucrat la acest caz, la locul accidentului dar şi ulterior, pentru identificarea şi probarea autorului. 

Poliţiştii au găsit la locul accidentului mai multe fragmente din maşină, stabilindu-se că este vorba de un VW de culoare roşie. După coroborarea mai multor probe, sâmbătă dimineaţă, poliţişti au stabilit exact maşina care a fost implicată în accident. Aşa au ajuns anchetatorii la Bogdan Petru Maftei, în vârstă de 24 de ani, care locuieşte fără forme legale în comuna Lespezi, din Iaşi, imediat după limita cu judeţul Suceava.

 

Tânărul a scos capota şi parbrizul maşinii, sperând să ascundă urmele 

Tânărul a recunoscut că a fost implicat în accident şi a condus echipa de cercetare la o clădire dezafectată din satul Lespezi unde a funcţionat o brutărie. Aici, într-o hală, era ascuns autoturismul implicat în accident. Maşina avea scoase mai multe elemente din faţă, inclusiv capota şi parbrizul. Tânărul încercase încă de vineri noapte să ascundă cât mai repede urmele accidentului şi intenţiona probabil să-şi repare maşina. 

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a arătat că având în vedere că s-a încercat ascunderea urmelor accidentului în cauză s-a dispus extinderea cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de „ştergerea urmelor accidentului de circulaţie din care a rezultat uciderea unei persoane”. Pe lângă această infracţiune, tânărul a fost pus sub acuzare şi pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

Şoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Sâmbătă seară, după completarea probatoriului, pe numele suspectului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Având în vedere gravitatea faptei şi circumstanţele agravante (faptul că a părăsit locul accidentului şi a încercat să şteargă urmele acestuia) procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni l-a înaintat, ieri după-amiază,  pe tânărul în vârstă de 24 de ani în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătoria Fălticeni a admis propunere şi a dispus ca inculpatul să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile. 

Măsura de arestare preventivă nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel la instanţa superioară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer de 24 de ani a lovit în plin un pieton şi a fugit. Omul şi-a dat ultima suflare în ambulanţă.
 Vizualizări articol: 9584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un şofer de 24 de ani a lovit în plin un pieton şi a fugit. Omul şi-a dat ultima suflare în ambulanţă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort de clătite cu banane Un tort neobișnuit, care poate părea unora prea simplu, prea ”pentru leneși”. Este însă absolut savuros, nu are nevoie de multe eforturi pentru ornat și sigur nu va aștepta prea mult ca să fie savurat...Avem nevoie de:Min. 20 de... Citeşte