Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mai 2016 - Anul XXI, nr. 123 (6236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Determinare

Geniloni Sfeclă: Voi fi purtătorul de cuvânt al sucevenilor şi voi aduce spre rezolvare problemele lor în Consiliul Local Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul independent pentru un mandat de consilier local al municipiului Suceava Geniloni Sfeclă a declarat ieri că dacă va fi ales la scrutinul din data de 5 iunie a.c. va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a susţine, alături de viitorii săi colegi, toate proiectele care se referă la modernizarea municipiului reşedinţă de judeţ şi la un climat de linişte şi siguranţă pentru cetăţeni. Geniloni Sfeclă a dat asigurări că după ce va fi ales pentru un nou mandat în deliberativul local va fi purtătorul de cuvânt al tuturor sucevenilor şi va aduce spre rezolvare problemele acestora în Consiliul Local Suceava.

„În discuţiile pe care le voi avea cu sucevenii voi prelua problemele pe care aceştia le semnalează şi le voi aduce în Consiliul Local pentru a le rezolva. Deja din discuţiile pe care le-am avut în această perioadă am preluat proiectele pe care şi le doresc sucevenii, unele sunt deja în curs de realizare şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a fi continuate”, a spus Geniloni Sfeclă. Candidatul pentru un mandat de consilier local a dat ca exemplu lucrările pentru repararea străzilor, precizând că dacă astfel de investiţii au fost realizate pe străzile principale, în următorii patru ani va fi necesară realizarea de lucrări pe arterele dintre blocuri şi pe aleile dintre acestea.

„În acelaşi timp, consider că o atenţie deosebită trebuie să o dăm asigurării unui climat de linişte pentru siguranţa cetăţeanului. În acest sens consider că Poliţia Locală trebuie să-şi facă datoria pe deplin, astfel încât cetăţenii să se simtă în siguranţă”, a declarat Geniloni Sfeclă.

Pe de altă parte, el a amintit că având în vedere că educaţia a fost întotdeauna în atenţia sa, va sprijini în continuare investiţiile pentru şcoli, iar pentru copii şi tineri va susţine amenajarea de spaţii de joacă şi miniterenuri de sport.

„În acest mandat m-am ocupat îndeaproape de modernizarea şi am susţinut alocarea de fonduri pentru unităţile şcolare din municipiul Suceava. Îmi propun ca şi în următorul mandat de consilier local să mă implic pentru ca unităţile de învăţământ să primească cel puţin 32-25% din bugetul local al municipiului Suceava, pentru aparatură nouă, pentru dotarea laboratoarelor şi a sălilor de clasă, pentru lucrări de modernizare sau pentru amenajarea de noi terenuri de sport”, a arătat Geniloni Sfeclă.

El a mai adăugat că o problemă pe care vrea să o rezolve este şi cea a cabinetelor stomatologice din şcoli, subliniind că va susţine alocarea de fonduri pentru modernizarea acestora, având în vedere că astfel de lucrări nu au mai fost realizate de foarte mulţi ani. Geniloni Sfeclă a precizat că astfel de investiţii vor trebui realizate şi la cabinetele medicale, astfel încât cadrele medicale şi elevii să aibă la dispoziţie în permanenţă cel puţin minimul necesar într-un astfel de cabinet.

„Timp de patru ani voi prelua problemele pe care mi le vor semnala cetăţenii. Iar în calitate de consilier local independent voi avea ocazia şi şansa să gândesc liber şi independent”, a încheiat Geniloni Sfeclă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geniloni Sfeclă: Voi fi purtătorul de cuvânt al sucevenilor şi voi aduce spre rezolvare problemele lor în Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 2273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Geniloni Sfeclă: Voi fi purtătorul de cuvânt al sucevenilor şi voi aduce spre rezolvare problemele lor în Consiliul Local Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată în straturi, de pui cu ananas Este un preparat  fin, delicat, foarte răcoritor și exotic. Se face repede și se termină de pe platou cu maximă viteză...Avem nevoie de:Un piept mare de pui, fiert, un ananas mic (cca 400g curățat), o lingură de zahăr, o căpățână de... Citeşte