Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mai 2016 - Anul XXI, nr. 123 (6236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Candidatul Partidului Ecologist Român pentru Primăria Suceava, Alina Geonea: Educaţia va fi o prioritate a mandatului meu de primar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) pentru Primăria Suceava, Alina Geonea, a anunţat că educaţia va fi o prioritate a mandatului său de primar. Alina Geonea a declarat că a acceptat invitaţia făcută de Consiliul Judeţean al Elevilor Suceava şi a semnat scrisoarea de angajament trimisă de aceştia prin care ia parte la campania „Educaţia, responsabilitate şi pentru comunitate”. Alina Geonea a arătat că având în vedere rolul major pe care comunitatea şi autorităţile publice locale îl au în dezvoltarea sistemului de învăţământ şi în sprijinirea elevilor, profesorilor şi părinţilor îşi asumă faptul ca în situaţia în care va fi aleasă primar al Sucevei, educaţia să fie o prioritate a sa.

„Mă voi implica în modernizarea şi dotarea şcolilor din raza localităţii şi voi asigura o finanţare complementară în concordanţă cu nevoile şcolilor, suplimentând după caz finanţarea de bază. De asemenea, voi sprijini elevii şi profesorii cu performanţe prin burse şcolare şi premii, voi aloca burse sociale care să permită elevilor proveniţi din medii dezavantajate să urmeze şcoala şi voi sprijini finanţarea prioritară a şcolilor din medii dezavantajate”, a spus Alina Geonea. Ea a adăugat că în calitate de primar se va asigura că se respectă dreptul elevilor şi studenţilor de a avea o reducere de cel puţin 50% în transportul local în comun şi, în acelaşi timp, va susţine şi va iniţia proiecte şi acţiuni menite să scadă abandonul şcolar de pe raza localităţii.

„Ca priorităţi vor fi şi modernizarea internatelor şi cantinelor şcolare, astfel încât acestea să ofere hrană sănătoasă elevilor şi profesorilor, dar şi asigurarea accesului gratuit pentru toţi elevii la baza materială a şcolilor, terenuri sau săli de sport, inclusiv după orele de curs”, a mai spus candidatul PER pentru funcţia de primar al Sucevei.

Alina Geonea a mai spus că va avea în vedere şi asigurarea funcţionalităţii Consiliilor Consultative pentru Tineret la nivel local şi va avea în atenţie stabilirea unor reprezentanţi implicaţi şi competenţi care să participe la şedinţele Consiliilor de Administraţie din şcoli. Odată cu semnarea scrisorii trimise de Consiliul Elevilor, Alina Geonea a mai spus că va sprijini proiectele şcolilor, ale elevilor, ale profesorilor, ale părinţilor şi ale organizaţiilor neguvernamentale cu activitate în domeniul educaţiei şi va asigura finanţarea proiectelor de practică şcolară şi a proiectelor care au legătură cu relaţia şcoală-mediul de afaceri şi integrarea tinerilor pe piaţa muncii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul Partidului Ecologist Român pentru Primăria Suceava, Alina Geonea: Educaţia va fi o prioritate a mandatului meu de primar.
 Vizualizări articol: 2673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Candidatul Partidului Ecologist Român pentru Primăria Suceava, Alina Geonea: Educaţia va fi o prioritate a mandatului meu de primar5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată în straturi, de pui cu ananas Este un preparat  fin, delicat, foarte răcoritor și exotic. Se face repede și se termină de pe platou cu maximă viteză...Avem nevoie de:Un piept mare de pui, fiert, un ananas mic (cca 400g curățat), o lingură de zahăr, o căpățână de... Citeşte