Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mai 2016 - Anul XXI, nr. 123 (6236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Goluri care nu trebuiau

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deşi tentaţia de a scrie despre Roland Garros este mare, mă ţin disciplinat de plan. Cam aşa, ca un tricolor al lui Iordănescu. Să nu luăm, asta e important, că de dat s-o brodi ceva la vreo fază. După cum s-a văzut, până la urmă s-a îndeplinit pe jumătate, adică s-a brodit ceva şi pentru ei, când era mai rău, pe la spartul târgului. La declaraţii, Raţ, fostul căpitan, spunea că am luat un gol pe care nu trebuia să-l luăm. Conform cărei logici? Dacă-i pe-aşa, hai să privim din alt unghi şi partea plină a paharului: am dat un gol pe care nu trebuia să-l dăm! Păi ce adversar ne va face nouă asemenea cadouri la Euro? Ştiu, se poate întâmpla şi la case mari, dar deocamdată e în interesul nostru să operăm cu toţi parametrii, inclusiv cu cei care nu ne convin. Cum o bună parte din amicalul cu Congo s-a suprapus cu meciul Irinei Begu (acolo unde tensiunea ajunsese la un moment peste nivelul celei din racordaj), n-am putut să apreciez cum se cuvine prima repriză, aceea de care selecţionerul s-a declarat mulţumit. Cu toate astea, măcar un lucru tot pot spune: Ropotan şi Prepeliţă sunt la fel de anodini amândoi. Dacă aceştia sunt în balotaj, atunci cu unul dintre ei tot ne vom procopsi la turneul final. Mă întreb dacă, fie şi la un singur meci din Franţa, vom alinia o echipă fără alt mijlocaş defensiv lângă Pintilii. Iar impresia care nu mi-a dat pace toată repriza a doua, aia în care conduceam şi păstram rezultatul, este că Piţurcă parcă nici n-ar fi plecat. Tactica sa a rămas inoculată tricolorilor ca o bacterie, iar nea Puiu este prea diluat ca s-o mai combată. Pe de altă parte, mă gândesc că şi adversarul este stimulant pentru jucători, să ne aducem aminte că împotriva Spaniei am jucat altceva. De-aia nici nu e bine să ne grăbim cu concluziile. Până la meciul de deschidere mai sunt fix două săptămâni, să vedem întâi cine rămâne şi cine mai vine. Din ultima categorie face parte doar Florin Andone, de care Cordoba trage cu dinţii, în speranţa promovării.

În ce ne priveşte, luni urmează acoperirea obligatorie a finalei Ligii Campionilor, apoi drum liber la Roland Garros, aşa cum sper să fie şi pentru reprezentanţii noştri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Goluri care nu trebuiau.
 Vizualizări articol: 1574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Goluri care nu trebuiau5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată în straturi, de pui cu ananas Este un preparat  fin, delicat, foarte răcoritor și exotic. Se face repede și se termină de pe platou cu maximă viteză...Avem nevoie de:Un piept mare de pui, fiert, un ananas mic (cca 400g curățat), o lingură de zahăr, o căpățână de... Citeşte