Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iun 2015 - Anul XX, nr. 136 (5948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie

Senatorul Mihai Neagu este noul preşedinte interimar al UNPR Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul Mihai Neagu este noul preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR). Decizia a fost luată de Biroul Politic Central al UNPR şi a fost semnată de liderul acestei formaţiuni politice, Gabriel Oprea. Prin aceeaşi decizie, fostul preşedinte ales al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a preluat funcţia de preşedinte executiv al filialei judeţene. Cătălina Vartic a deţinut conducerea UNPR Suceava încă de la înfiinţarea acestui partid, în luna mai 2010. „Este o decizie a partidului şi o respect. Sper că domnul Mihai Neagu va reuşi să facă treabă bună la Suceava”, au fost singurele declaraţii făcute de Cătălina Vartic după ce conducerea UNPR Suceava a fost preluată de Mihai Neagu.

Mihai Neagu a fost ales senator de Suceava după ce a candidat din partea USL, la acea vreme el fiind membru al Partidului Conservator. Senatorul sucevean a părăsit PC în luna martie 2014 pentru a se înscrie în UNPR, la vremea respectivă el ocupând o funcţie de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. După nici un an de activitate în UNPR, Mihai Neagu a anunţat în plenul Senatului că a părăsit acest partid pentru a se alătura formaţiunii politice pe care urma să o înfiinţeze fostul lider al PSD, senatorul Mircea Geoană. După acest anunţ, Mihai Neagu a fost responsabilul pe judeţul Suceava pentru organizarea Partidului Social Românesc, înfiinţat de Mircea Geoană. Cu toate acestea, în urmă cu o săptămână, UNPR anunţa printr-un comunicat de presă că începând cu data de 8 iunie a.c. senatorul Mihai Neagu revine în acest partid, urmând să activeze în grupul senatorial al PSD.

După preluarea preşedinţiei interimare a UNPR Suceava, Mihai Neagu ne-a declarat că îşi doreşte o colaborare pentru binele partidului cu fostul lider judeţean, Cătălina Vartic, şi că numirea în noua funcţie îl onorează şi îl responsabilizează.

„Cred că împreună cu doamna Cătălina Vartic putem forma o conducere eficientă şi benefică partidului. Am avut întâlniri cu doamna Vartic şi în etapa anterioară când am fost în UNPR şi am avut o conlucrare bună. Acum, mi-am luat angajamentul că voi organiza o conducere eficientă la nivelul judeţului. Cât despre numirea în această funcţie pot să spun că o privesc ca o mare responsabilitate. Este o cinste să primesc preşedinţia interimară a Organizaţiei Judeţene a UNPR Suceava”, a declarat Mihai Neagu. El a spus că şi-a luat angajamentul în faţa conducerii centrale a UNPR să organizeze partidul la nivelul judeţului astfel încât progresiştii să aibă filiale în toate cele 114 comune, oraşe şi municipii sucevene.

„Unul dintre obiectivele principale este dezvoltarea puternică a partidului în teritoriu, pentru a fi în măsură ca la începutul anului 2016 să creionăm deja eventualele candidaturi la nivel de filiale pentru alegerile locale”, a precizat Mihai Neagu. El a arătat că la celelalte organizaţii judeţene ale partidelor în care a activat a reuşit să le ducă la „un punct de organizare superior”, cu filiale locale în 80% dintre localităţile judeţului, iar acum îşi propune ca UNPR să aibă acoperire în întreg judeţul.

Mihai Neagu a spus că în condiţiile în care ocupă funcţia de preşedinte interimar, în perioada următoare vor fi organizate alegeri la nivelul Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Mihai Neagu este noul preşedinte interimar al UNPR Suceava.
 Vizualizări articol: 1642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatorul Mihai Neagu este noul preşedinte interimar al UNPR Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață de zmeură (rețeta bunicii) Cuvantul "dulceata" ar trebui scris cu liniuta de unire langa cuvantul "bunica". "Dulceata-de-bunica". Ori "dulceata-bunicii"? Nu? Cine n-a visat, copil, sa deschida capacul borcanului cu gem, peltea, serbet,... Citeşte