Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2014 - Anul XIX, nr. 222 (5731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinii

Madrid, dar vor ajunge la Avântul Prăbuşirea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban consideră că toţi primarii care se înscriu în această perioadă în PSD au impresia că vor pleca la Real Madrid, însă în realitate vor ajunge la Avântul Prăbuşirea. Ludovic Orban a fost prezent ieri, la Suceava, la o întâlnire pe care liderul liberalilor, Klaus Iohannis, a avut-o cu membrii PNL şi PDL. După ce i-a salutat pe primarii liberali din Fundu Moldovei, Gura Humorului şi Siret, Ludovic Orban a declarat că „ţin să le spun celor care au impresia că le bate la uşă Real Madrid, ca să-i transfere, că nu are rost să plece de la Bayern Munchen”. Orban a spus că „impresarii” care le bat la uşă în momentul de faţă primarilor din opoziţie au doar tricourile de la Real Madrid. „Primarii riscă să plece de la Bayern Munchen la Avântul Prăbuşirea”. Pe de altă parte, Ludovic Orban le-a spus susținătorilor lui Klaus Iohannis că ceea ce nu s-a văzut la televizor la lansarea candidaturii lui Victor Ponta a fost faptul că până la sfârşitul discursului acestuia, stadionul Arena Naţională s-a golit de spectatori.

„Nu aţi văzut la televizor, dar vă pot spune ce s-a întâmplat la manifestarea nord-coreano-chineză de pe stadionul <Lia Manoliu>, care e pe acelaşi loc în care se ţineau manifestările lui Ceauşescu. Din momentul în care Ponta a început să vorbească şi până la sfârşitul discursului lui s-a golit stadionul. Vă daţi seama ce a fost în sufletul lui Ponta? De ce au plecat şi de ce pleacă spectatorii înainte de a se termina meciul? Pentru că pierde echipa gazdă, iar în cazul de faţă pentru că s-a văzut clar că Ponta a pierdut meciul”, a afirmat Ludovic Orban.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a criticat presiunile din aceste zile pe care reprezentanţii puterii le fac la adresa aleşilor locali. Flutur a ţinut să le transmită primarilor să nu se ia „după acele presiuni pe care le fac la adresa aleşilor locali”. „Nu am vrut să atac astăzi adversarii. Dar îmi exprim îngrijorarea şi dezacordul cu anunțurile zilnice pe care le fac pesediştii prin unii parlamentari, ca Putin atunci când a anexat Crimeea. Mai iau un primar. Că anexează câte un primar. Nu ăsta va fi viitorul, domnilor. Că v-a luat ca haină de purtat, şi de purtat veţi fi”, a spus Flutur. El i-a îndemnat pe aleşii locali ai PDL şi PNL să rămână în partidul de dreapta al României. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madrid, dar vor ajunge la Avântul Prăbuşirea.
 Vizualizări articol: 1111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madrid, dar vor ajunge la Avântul Prăbuşirea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei