Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2014 - Anul XIX, nr. 210 (5719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Tăriceanu se întâlnește astăzi, la Gura Humorului, cu aleşi locali ai PNL din Suceava şi Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele nou înfiinţatului Partid Liberal Reformator (PLR), senatorul Călin Popescu Tăriceanu, vine astăzi în judeţul Suceava pentru o întâlnire cu aleşi locali ai PNL din judeţele Suceava şi Botoşani. Deputatul independent Constantin Galan, preşedinte al organizaţiei teritoriale Suceava a PLR, ne-a declarat că întâlnirea lui Tăriceanu cu primarii şi consilierii judeţeni şi locali PNL va avea loc în această seară în oraşul Gura Humorului, iar mâine preşedintele PLR va vizita două cunoscute fabrici din judeţ, fabrica de îngheţată Betty Ice şi fabrica de încălţăminte Denis. Potrivit lui Galan, majoritatea primarilor, consilierilor şi preşedinţilor de organizaţii PNL au confirmat participarea la întâlnirea de la Gura Humorului. Unul dintre liderii importanţi ai PNL Suceava, primarul de Siret, Adrian Popoiu, ne-a declarat că va merge la întrunire, însă „asta nu înseamnă nimic”. „Este o întâlnire informală”, a precizat el.

Printre temele de discuţie vor figura susţinerea pentru Tăriceanu în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi, probabil, demersul acestuia de suspendare a preşedintelui României, Traian Băsescu. Suspendarea nu are însă prea mulţi adepţi, chiar PSD anunţând, ieri după-amiază, prin preşedintele său, Victor Ponta, şi preşedintele executiv Liviu Dragnea, că social-democraţii nu susţin această acţiune pe motiv că ar putea să genereze o eventuală reţinere a populaţiei chemată să voteze la referendum: "N-aş vrea să riscăm să apară o reţinere când populaţia trebuie să vină la vot".

 

Politicianul Călin Popescu Tăriceanu

Reamintim că Popescu Tăriceanu a iniţiat procedura pentru a treia suspendare a preşedintelui, invocând trei presupuse încălcări ale Constituţiei: implicarea directă a lui Traian Băsescu în lupta politică alături de PMP şi Elena Udrea, o intervenție a preşedintelui Băsescu la şeful Comisiei Europene în problema desemnării comisarului român, precum şi "promovarea de raporturi instituționale în forme necivilizate cu participanții la viața publică".

Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu a fost prim-ministru al României în perioada 2004 -2008 şi președinte al Partidului Național Liberal din 2005 până în 2009, când a pierdut conducerea partidului în faţa lui Crin Antonescu. În urma unor divergenţe cu Antonescu, în acest an a demisionat din PNL, partid la fondarea căruia a participat în 1990. Din martie 2014, Călin Popescu-Tăriceanu a fost ales președinte al Senatului României, cu voturile PSD, din postura de senator independent. Împreună cu alţi liberali nemulţumiţi de actualul drum al PNL, a înfiinţat Partidul Liberal Reformator şi din această postură candidează la Preşedinţia României. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu se întâlnește astăzi, la Gura Humorului, cu aleşi locali ai PNL din Suceava şi Botoşani.
 Vizualizări articol: 1508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tăriceanu se întâlnește astăzi, la Gura Humorului, cu aleşi locali ai PNL din Suceava şi Botoşani1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei